Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pentakill xerath

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MehAIO zawsze OP. Chyba, że ten od Marcoly? :P

MegAIO to jedno wielkie gówno ja używam tylko skrypty marcola one rozpierdalają system, skryptami marcolego wbiłem diamond I i jeszcze trochę i challenger będzie jeżeli chcecie zajść tak jak ja to używajcie tylko i wyłącznie skryptów marcolego : https://github.com/DraconisBoL/BoL

Opublikowano

Serio? Chwalisz się pentą na botach xD. Wiem, bo sprawdziłem Twój op.gg

Odkrywca
Opublikowano

nie wiem raczej gratulować powinniście autorowi skryptu bo to bardziej jego zasługa..

Opublikowano

Super akcja, gratuluje, tylko nick pokaż kozaku.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Gratki. Masz like ziomeczku. Ja lubie sobie pograc xerathem, ale tyle skill shotow, że aż bania boli. Propsy

Diss_Stream.png

Opublikowano

Serio? Chwalisz się pentą na botach xD. Wiem, bo sprawdziłem Twój op.gg

#potwierdzone_info

Kocham Renissance.

Opublikowano

Nie wiem co jest śmieszniejsze. Twoja gra na botach czy granie na BoLu  gdy L# ma o wiele lepsze repo.. (używałem wiele czasu vip bola więc wiem co pisze). Po prostu żenada, ze płacicie temu brudasowi z brazylii czy c**j wie skad on jest.

Opublikowano

brawo brawo widze że gra się tak rozwinęła że możesz odpalić gre, w tym czasie iść po kawe a i tak wygrasz

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie wiem co jest śmieszniejsze. Twoja gra na botach czy granie na BoLu gdy L# ma o wiele lepsze repo.. (używałem wiele czasu vip bola więc wiem co pisze). Po prostu żenada, ze płacicie temu brudasowi z brazylii czy c**j wie skad on jest.

Wiesz jaka jest różnica między spudgym a hondą? Spudgy napierdala dziesiątki tysięcy dolarów a honda dalej ciągnie eurasy od rodziców xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...