Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usuwanie Silence z LoLa

buli95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli by chcieli całkiem to cc skasować, to co z rumblem? W końcu gdy się przegrzeje ma silenca.

To zupełnie inna sprawa. bo Rumble jak się przegrzeje to może używać czarów przywoływacza. Nie o taki Silence chodzi w tym temacie.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Wedlug mnie silence soraki po reworku jest chory, potrafi na 3 sekundy wylaczyć w teamfighcie casterow jeśli dobrze trafi, a jak wiadomo 3 sec to duuużo. No ale jak każda postać z skillshotami, nie będzie OP w rękach niedzielnego gracza

sygnae.jpg

Opublikowano

Zobacz sobie Malzahara ^^ Pierwszy Atrybut : Mag

Drugi Atrybut : Assasyn :D,

No to według riotu... Assassyn powinien moim zdaniem mieć ogromny DMG (Malz Ok) i być mobilny (Malz Nie Ok :(). Ja mam swoją definicje :P

Opublikowano

Mnie to wkur*** stun cie wylacza na max 2.5 sec a silence wylacza spelle na 3 sec , mozesz chodzic , wiec wtf rito....

btw. Niech kryty usuna bo sa losowe i dadza item (co 3 aa zadaje 200/250% dmg)...

Opublikowano

Cho'Gath nie zbyt często wybieranym pickiem? Oj chyba jednak jest inaczej.

Jakiś czas temu, oglądałem streama, gdzie Cho'Gath na topie robił z Nidalee solo co chciał, bo ta oczywiście dzidą i rzucała się na niego. Cho wtedy Q + W i jazda.

Opublikowano

Ile płaczu na silence <.< Cieszcie się dzieci z bronzu. Silence jest cc ktore daje asasynom zrobienie czegokolwiek. Bo bez  niego np adc moze wyflashowac zaraz po doskoku talona i talon pada. A argument że denerwuje bo "można chodzic ale nie można uzywac skilli" jest wręcz śmieszny oraz argument że juz lepiej dostać stuna bo wtedy sie nawet ruszyc nie można to już po prostu paranoja. Ja na miejscu rito to bym usunął wszystkie  ofensywne skille z tej gry i stworzył pacyfistyczna grę o zbieraniu kwiatków w jungli na czas.

graphic.png

Opublikowano

Chcą usunąć silence z gry, dodają go zreworkowanej Sorace.

Talon bez silence'a będzie teraz po prostu ssał...

yorick.png

Dostać ostrzeżenie za byle gówno? Jest

Opublikowano

Chcą usunąć silence z gry, dodają go zreworkowanej Sorace.

Talon bez silence'a będzie teraz po prostu ssał...

Ale powtórzę. Co to za silence jeśli przeciwnik dostaje go jak stoi na polu rzucanym przez E Soraki i do tego Rootsy? Jak ktoś jest dosyć szybki, to ucieknie przed rootsami z E Soraki i tyle.

Poza tym, Soraka to support nie Assasyn.

Opublikowano

Cho'Gath nie zbyt często wybieranym pickiem? Oj chyba jednak jest inaczej.

Jakiś czas temu, oglądałem streama, gdzie Cho'Gath na topie robił z Nidalee solo co chciał, bo ta oczywiście dzidą i rzucała się na niego. Cho wtedy Q + W i jazda.

cho ssie zrozum, q jest praktycznie nie do trafienia, nie jest assasynem (nie ma dobrego dps poza ultem)

silence u cho akurat jest dobry, gdyz w 1v1 pozwala mu to na lepsze wymiany, bez tego praktycznie 1v1 by sie opieral na trafieniu q, ktore jest ciezko trafic

usuwanie silence na assasynacvh ma sens, bo nie dosc ze cie zabija to nie masz mozliwosci jak im oddac czy odfleszowac

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...