Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

prezent

grubycyceron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem bo kolezanka ma urodziny i nie wiem co jej kupic rozne ponysly miałem np chcialem wystrugac z drewna dildo ze swoim imieniem albo kupic jej bielizne ale ona ma zalewie 16lat konczy wiec prezent troche nietrafiony co polecicie moze torebke np albo no nie wiem np jakas prostownice albo suszarke co o tyn myslicie

Opublikowano

Bluzę zespołu/artysty.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Popytaj czego słucha i kup jej album ulubionego wykonawcy, do tego jakąś bombonierkę i będzie git.

Opublikowano

Bieliznę to się kupuje swojej partnerce a nie koleżance :) Lokówki, suszarki i prostownice bym sobie odpuścił, bankowo już posiada taki sprzęt.

Jeśli masz zamiar "uderzyć" do koleżanki, to kup jej kwiaty i zabierz ją na kolację czy do kina a później na spacer. Po prostu spędź z nią trochę czasu.

Jeśli to taka zwykła kumpela, to powinieneś wiedzieć czym mniej więcej się interesuje i pójść z prezentem w tą stronę + kwiaty.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...