Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki serwer by Niveros!

gabrys07076

PLIKI SERWEROWE!  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie moje pliki serwerowe?

• Tak, wyglądają bardzo fajnie.
      44
    • Tak średnio.
      3
    • Nie, wyglądają brzydko.
      9
  2. 2. Plugin czy skrypt na drop? (W skrypcie są punkty, a w pluginie nie ma ;))

• Skrypt.
      15
    • Plugin.
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz podaj listę pluginów bo na kolejne "nic" nie będę głosował.

PS. Widzę problemy z przyjmowaniem krytyki :3

Dzikoysk dał prawo aby udostępniać jego skrypt publicznie ?. #Poprawka fajnie że coś robi ze swoim życiem i pisze plugsy.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzikoysk dał prawo aby udostępniać jego skrypt publicznie ?. #Poprawka fajnie że coś robi ze swoim życiem i pisze plugsy.

Nie skrypty tylko pluginy, i tak wyraził zgode Dzikoysk bo się go zapytałem ;)

Opublikowano

Nie skrypty tylko pluginy, i tak wyraził zgode Dzikoysk bo się go zapytałem ;)

Dobra porozmawialiśmy jestem ciekaw aż wstawisz co kogoś zainteresuje (mnie), daj dl oraz listę pluginów bo jest to nie kompletne oraz ten temat łamie regulamin ponieważ zły tag wprowadza użytkownika w błąd. Regulamin działu Minecraft punkt 20.

Opublikowano

Dobra porozmawialiśmy jestem ciekaw aż wstawisz co kogoś zainteresuje (mnie), daj dl oraz listę pluginów bo jest to nie kompletne oraz ten temat łamie regulamin ponieważ zły tag wprowadza użytkownika w błąd. Regulamin działu Minecraft punkt 20.

Kiedyś inny temat jednego gościa był [DL] ze miesiąc bez pobrania ;d a mój będzie około 4 dni więc wiesz oco chodzi ;)

Opublikowano

Kiedyś inny temat jednego gościa był [DL] ze miesiąc bez pobrania ;d a mój będzie około 4 dni więc wiesz oco chodzio ;)

Nie wiem. "ze miesiąc" to może i stał bo administracja tego działu nigdy nic nie robi. Teraz czekać aż się wysilą i dadzą nam warn za spam ;3.

Opublikowano

Jakby co, to ja z tym tematem nie mam nic wspolnego, Alan tylko glosil zle teorie xD

Pfff... Zrobil ze swoim zyciem. xD

Przypadkiem sie kiedys ciut wybilem, bo sie zainteresowalem Skriptem i napisalem cos 4fun :p Nie sadzilem, ze bedzie na to az taki popyt :O Kurcze, pomysl z tym pluginem super, a ze juz wczesniej planowałem napisac wlasny jezyk (oczywiscie niezalezny od mc), to takim zastosowaniem bylem mocno zaintrygowany ;) No, ale byly wady, bo wielu rzeczy mi brakowalo, wiec dopisalem addon. Addon sie przyjal i do dzis go pisze xD

Taka tam, krotka historia mojego życia :D

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

Jakby co, to ja z tym tematem nie mam nic wspolnego, Alan tylko glosil zle teorie xD Pfff... Zrobil ze swoim zyciem. xD Przypadkiem sie kiedys ciut wybilem, bo sie zainteresowalem Skriptem i napisalem cos 4fun :P Nie sadzilem, ze bedzie na to az taki popyt :O Kurcze, pomysl z tym pluginem super, a ze juz wczesniej planowałem napisac wlasny jezyk (oczywiscie niezalezny od mc), to takim zastosowaniem bylem mocno zaintrygowany ;) No, ale byly wady, bo wielu rzeczy mi brakowalo, wiec dopisalem addon. Addon sie przyjal i do dzis go pisze xD Taka tam, krotka historia mojego e-życia :D

wzrusząjace dziko, życiowe. @dzikoysk :*

co do plików - udostępniaj, a nie zadawaj głupich pytań, jakiś gimbus na pewno pobierze i odjebie serwer na autorskim dropie i autorskich gildiach, wiec lajtowo wstrzelisz sie w zapotrzebowanie na rynku. xD

jesli chodzi o skrypty, hejtujecie, hejtujcie te skripty, a pewnie nikt z Was nie mial serwera +200 slotow i nie porownal jak sie serwer zachowuje przy pluginach, a jak przy skriptach. takie pierdolenie bezsensu, rok temu bylo modne wychwalanie skriptów, jakie to sa z*******e i mało ramu żrą, a teraz jak wszyscy nagle stali sie pseudo-programistami po obejrzeniu 5 poradników Bukkit Coding na YT hejtuja skripty. ot taka prosta psychologia, umiem coś więcej, więc hejtuję tych, co potrafią mniej. fakt, na większe serwery skripty się nie nadają, ale od 3 skryptów na komendę /vip, albo /pomoc żaden serwer nie umarł, panowie, nie popadajmy w paranoję. :D

Opublikowano

Jakby co, to ja z tym tematem nie mam nic wspolnego, Alan tylko glosil zle teorie xD Pfff... Zrobil ze swoim zyciem. xD Przypadkiem sie kiedys ciut wybilem, bo sie zainteresowalem Skriptem i napisalem cos 4fun :P Nie sadzilem, ze bedzie na to az taki popyt :O Kurcze, pomysl z tym pluginem super, a ze juz wczesniej planowałem napisac wlasny jezyk (oczywiscie niezalezny od mc), to takim zastosowaniem bylem mocno zaintrygowany ;) No, ale byly wady, bo wielu rzeczy mi brakowalo, wiec dopisalem addon. Addon sie przyjal i do dzis go pisze xD Taka tam, krotka historia mojego życia :D

Od czegoś trzeba zacząć. Im więcej będziesz pisał tym lepiej.

Opublikowano

Od czegoś trzeba zacząć. Im więcej będziesz pisał tym lepiej.

Pluginy się uczę pisać więc może wstawię jakieś moje pluginy np na /pomoc , żeby ludzi nie intrygowały te skrypty ;)

Opublikowano

Tkwiłem długo w skryptach i wiem jakie to bagno. Przeszedłem na pluginy. 

Byłem administratorem na wieeeelu serwerach i wiem jak to laguje.

Myślicie że co lagowało afterearth.pl?

Sporo osób uważa iż nie masz pojęcia o skryptach , jeżeli prawidłowo je się pisze to nie lagują

mc.playcu**.pl jest w 90% na skryptach i jakoś idealnie wszystko działa przy 300 graczach +

Po prostu koles tak jak napisałeś iż byłeś adminem na wielu serwerach a dlaczego padły , wiadome - po prostu nie masz pojęcia o plikach.

Jeżeli chcesz pogadać na mumblu lub teamspeak3 , to możemy umówić się na konkretną godzinę i przetłumaczy ci z 6 osób iż skrypty są tez dobre

a jak np. chciał byś pisać drobnostki w pl to Pozdrowienia dla ciebie , bardziej by lagowały serwer niż pluginy.

Popytaj się osób w tych dziedzinach bardziej doświadczonych ode mnie oraz od ciebie , potwierdzą to co ci napisałem !

Opublikowano

a to mozesz spierdalac z tymi plikami w gruncie rzeczy, ktos ma wydac hajs na serwer 1gb ram 10 slotow, ktory padnie po tygodniu, zeby pobrac z*******e pliki zrobione na gotowych skryptach dostepnych w internecie?

wez sobie jaj nie rób. polaki-buraki. :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...