Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Premium | Failed Login

kamilmatt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieeeema. 

Mam minecraft premium. I przed chwilą chciałem wejść na skkf'a (taki serwer). Wyskoczył mi błąd: ,, Failed to login: the server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request ''. Gdy próbowałem wejść na jakiś inny serwer premium to mam to samo. Wie ktoś co mam z tym zrobić :C ? Jak to naprawić ?

Opublikowano
Login

Timed Out
Zobacz
http://xpaw.ru/mcstatus/

Wiekszosc ludzi ma ten sam błąd, musimy troche poczekać :)

ODCHODZE!

Opublikowano

hue hue nic to nie zmieni gdzie kupił

wszystkie większe serwery premium popadały (tzn nie mozna się do nich zalogować)

//mam ten sam problem

moze nowy właściciel mojang'u egzekwuje eula <ale to sa tylko moje spekulacje pewnie jakieś zmiany w systemie autoryzacji logowań, badz problemy po stronie mojang>

Opublikowano

Ok już wróciły serwery Mojang znów są Online ! JeJ :D

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Sam nie wiem czemu, ale od pół roku od czasu kupienia premium 4 razy coś takiego się zdarzyło, 95 % graczy to ma, przykładowo: popołudnie, powinno być na hypixelu jakieś 10 000 graczy, jest 200. Niestety tego się nie da naprawić, trzeba czekać, jest to bardzo denerwujące bo nie po to kupowałem premium bo szpanować skinem na serwerach non premium.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Zazwyczaj , trzeba poczekać kilka godzin i problem ustąpi z tymi serwerami Premium.Prawdopodobnie jest to wina z ich strony nie z waszej jak każdy to ma. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...