Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z nauczycielami

grubycyceron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich forumowiczów mam problem a mianowicie chodzi o to ze denerwuje mnie nauczyciel w szkole i nie wiem co mam z tym zrobic czy moze do dyrekcji z tym pujsc bo chyba oni musza sie tym zajac co nie bo to ich obowiazek jest no dobrą chodzi po prostu oto ze babka daje jakies regulaminy wedlug ktorych mamy sie na lekcji zachowywac to jej powiedzielisny ze jest ogolny regulamin tam w szkole to o na jakies zasady swoje nam przyniosla i kazala sie podtym podpisac i nie wiem ona tak moze zrobic czy isc z tym gdzies wyzej czyli wlasnie do dyrektora aha i jeszcze jedno dala wszystkim uwagi ze dyskutujemy z nia na ten temat a hyba to jej obowiazek jest jestesmy w 13 jak cos madre odpowiedzi nagrodze dzieki z gory

Opublikowano

Ale czym Cię ten nauczyciel denerwuje? Tak to napisałeś, że nic nie wiem.

Opublikowano

Zgodnie z prawem polskim takie umowy mogą, obowiązywać pod warunkiem, że nie naruszają zasad zawartych w statucie szkoły, który ma drugie miejsce, bo pierwsze zajmuje prawo polskie.

BTW. Nwm o co masz "bul dópy", możesz teoretycznie się nie podpisywać... Ps2. Polecam zainwestować w słownik. Na prawdę bardzo przyszłościowa inwestycja.

Opublikowano

Poprostu tym swoim regulaminem od kiedy to trzeba podpisywac sie na kartkach czy tam jego papierach nigdy sie z tym nie spotkalem i ziomki z klasy tak samo wiec zdziwilo nas to i jeszcze te uwagi za co za to ze chcielismy zeby wytlumaczyla nam dlaczego to robimy do 1gim jestesmy

Opublikowano

Poprostu tym swoim regulaminem od kiedy to trzeba podpisywac sie na kartkach czy tam jego papierach nigdy sie z tym nie spotkalem i ziomki z klasy tak samo wiec zdziwilo nas to i jeszcze te uwagi za co za to ze chcielismy zeby wytlumaczyla nam dlaczego to robimy do 1gim jestesmy

Swoją drogą powinni jeszcze rodzice podpisać, nic nowego, nie wiem czemu Ty się oburzasz. 

Opublikowano

to jest tak zwany pakt-obrony. Gdy nadejdzie niebezpieczeństwo i któryś z was nie stanie w jej obronie będzie ukarany w bolesny sposób przez nauczyciela. Polecam czytać takie umowy w 1 klasach szkół.

dzis w nocy..

Opublikowano

witam wszystkich forumowiczów mam problem a mianowicie chodzi o to ze denerwuje mnie nauczyciel w szkole i nie wiem co mam z tym zrobic czy moze do dyrekcji z tym pujsc bo chyba oni musza sie tym zajac co nie bo to ich obowiazek jest no dobrą chodzi po prostu oto ze babka daje jakies regulaminy wedlug ktorych mamy sie na lekcji zachowywac to jej powiedzielisny ze jest ogolny regulamin tam w szkole to o na jakies zasady swoje nam przyniosla i kazala sie podtym podpisac i nie wiem ona tak moze zrobic czy isc z tym gdzies wyzej czyli wlasnie do dyrektora aha i jeszcze jedno dala wszystkim uwagi ze dyskutujemy z nia na ten temat a hyba to jej obowiazek jest jestesmy w 13 jak cos madre odpowiedzi nagrodze dzieki z gory

Niech zgadnę, nauczyciel od polskiego?

Opublikowano

Taka mialem nadzieje kolego up i nic jeszcze nie podpisalem bo jest wojna swiatow normalnie jutro bedzie grubo i nie damy sie zbalamucic mozna zamknac

Opublikowano

Taka mialem nadzieje kolego up i nic jeszcze nie podpisalem bo jest wojna swiatow normalnie jutro bedzie grubo i nie damy sie zbalamucic mozna zamknac

I co zrobisz, z nauczycielem nie wygrasz, najpierw wyucz się polskiego wtedy możesz do niej podejść i powiedzieć co o niej myślisz.

Te regulaminy to żadna nowość, chyba nie myślałeś, że wszystkie nauczycielki są takie miłe, wspaniałe.

Życie Cię jeszcze wiele nauczy. 

Opublikowano

1 gim kazdy to mial i w zasadzie jest to statut szkoly

nie podpisujesz niczego innego niz statutu

pewnie nie przeczytales tego co musisz podpisac i statutu, pewnie niewiele sie roznia

­

Opublikowano

Dzwoń na policje ! Albo lepiej do prawnika !

Na poważnie to normalne.. Każdy musi to podpisywać. Wiadomo podstawówka to tam czegoś takiego nie było ;p To normalne że trzeba takie coś w gimbazie podpisać więc nie wiem o co ci chodzi. I proszę naucz się pierw Polskiego bo to co teraz napisałeś trudno zrozumieć.

Opublikowano

Co sugerujesz ze niby pisac nie umiem nie wiem dlaczego tak sodzisz ale to ze nie uzywam tych no pl znakow nie znaczy ze pisac nie umie

"Sodzisz" zamiast napisać "nie umie" to napisz "Nie potrafię" , "hyba"

Opublikowano

Poco mi to ten ojczysty jezyk i co mi ztego co bede pracowal w przyszlosci przed pc i nie potrzebne mi to wiec bez spiny bracia i siostry bo ja tam wiem co bedzie w przyszlosci btw wruzbita maciej powiedzial mi przyszlosc i bedzie git

Opublikowano

Poco mi to ten ojczysty jezyk i co mi ztego co bede pracowal w przyszlosci przed pc i nie potrzebne mi to wiec bez spiny bracia i siostry bo ja tam wiem co bedzie w przyszlosci btw wruzbita maciej powiedzial mi przyszlosc i bedzie git

Wtf z takim jezykiem to przed pc mozesz sobie w notatniku literki pisac a nie pracowac, Z tym "wruzbita" Rozwaliles, Myslisz ze jestes smieszny jak napiszesz cos takiego a gdyby makin odsprzedal mi forum juz bym ci wy*ebal perma. Dla niekumatych Jak cos to to byl troll z tym ze chce kupic forum. Pewnie piszesz btw. nie wiedząc co to znaczy,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...