Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RefBoo.st - Na podstawie Fullcrum'a

XiauS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem troche zielony w tych sprawach... W programie  pisze Launching games... pokazuje sie logo league of legends i co chwile wyskakuje jakis blad i znika i tak co chcwile... w tym bledzie napisane jest "language is missing" Jakies porady?

51815609347725671618.jpg

Opublikowano

Regionu mi nie chce na EUNE

Mam dokładnie to co UP, jednak to czasem. Ale za to cały czas loguje mi do gry 9 kont, a na 10 wyskakuje błąd i reszta bugsplat, jakiś fix na to?

JUZ WIEM

Piszesz w region "EUN"

NIE EUNE

Opublikowano

Dobra teraz ktoś nie w temacie. Nabił ktoś tym 150 ref'ów i nie dostał bana, albo nie zostały one cofnięte?

Ja zrobiłem 100 na 10lvl i 130 na 5lvl bana brak na dwóch kontach.

Nie udzielam pomocy na PW.

Opublikowano

Bot wczoraj od 20 jest a ty masz już 100 na 10lvl coś mi tu jebie.

Chyba to jest sequel tego fulcrum bot'a, więc mógł to zrobić dużo wcześniej.

narutogangsearchui4.jpg

Opublikowano

Bot wczoraj od 20 jest a ty masz już 100 na 10lvl coś mi tu jebie.

Gdzie jest napisane, że od wczoraj? Ten bot działa na takiej samej zasadzie jak fulcrum na, którym tyle zrobiłem.

Nie udzielam pomocy na PW.

Opublikowano

Dobra teraz ktoś nie w temacie. Nabił ktoś tym 150 ref'ów i nie dostał bana, albo nie zostały one cofnięte?

Może Ty. Czy on napisał, że robił je tym botem?

Tak w odpowiedzi do pytania było napisane "Nabił ktoś tym" 

Z tego wynika że chodzi o tego bota bo jest to temat o nim.

Gdzie jest napisane, że od wczoraj? Ten bot działa na takiej samej zasadzie jak fulcrum na, którym tyle zrobiłem.

Czyli źle odpowiedziałeś na pytanie które zostało zadane.

Opublikowano

http://prntscr.com/4pjxuw już grają czy co ;/ 

posiadam ten sam problem, czasem załaduje dobrze gre a za 3 razem się to jebnie i trzeba res bota, ale częściej jest z tym, że nie można się połączyć do konta jak przed chwilą była gra skończona ;d Jak ma ten bot tak działać to nie ma opcji żeby go zostawić na cały dzień i expił ;c

Opublikowano

NumBots adjusted to 6, your number was invalid!

Mam cały czas taki błąd, nie ważne czy dam liczbę botów 12, 13, 16 czy 17... 6 botów na raz to niezbyt efektywny farming refów...

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Mogłeś też dodać, że to nie tylko dzieło FInn'a ale i też Helsinga. :) Ogólnie bot mi nie działa, nie mogę się połączyć z kontami. Na ten czas jeszcze mam włączone konta na scrackowanym fulcrumie. Jak już nabiję 10 lvle na tych kontach to wtedy ogarnę czemu mi to nie działa. :) Jednakże wielki szacun dla Finn'a i Helsinga za własną produkcję (lekka konkurencja dla Fulcruma) :D

nie lekka, bo fulcrum kosztuje ok. 60 zł miesięcznie, a to za free i tylko vipa można dokupić

ogólnie jest też mniej błędów

Opublikowano

nie lekka, bo fulcrum kosztuje ok. 60 zł miesięcznie, a to za free i tylko vipa można dokupić

ogólnie jest też mniej błędów

No nie wiem czy tak mniej błędów :) Ja narazie lecę na Fulcrum ponieważ dla mnie jest on stabilniejszy.

Opublikowano

No nie wiem czy tak mniej błędów :) Ja narazie lecę na Fulcrum ponieważ dla mnie jest on stabilniejszy.

na fulcrumie ledwo mi 6 botów leciało, na tym mi spokojnie 12 leci
Opublikowano

Nwm czemu się spinacie, że niektóre konta po meczu się bugują, jak ten bot bierze nowe po odmowie dostępu. Bocik 1 lvl się expi a po meczu znowu leci ten co nie chciał wejść. 

Btw. Nie zapominajcie o zmianie regionu/ilości botów/lvl'a maxymalnego. 

Minimalna ilość botów to 6 a maxymalna to 16. Można robić boty TYLKO w ilości 6, 8, 10, 16.

Podajcie SWOJĄ ścieżkę do LoL'a. :D

@lordomaniaki

Ile masz GB RAM'u? :)

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...