Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RefBoo.st - Na podstawie Fullcrum'a

XiauS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi.

Jak już zapewne wiecie Finn nie bedzie dawał więcej aktualizacji do Fullcrum'a i stworzył bota RefBoo razem z "Helsing"  , który działa na podstawie FullCrum'a

Bot posiada wszystko to co Fullcrum do tego można dokupić wersje VIP która daje dodatkowe opcje takie jak :

- Kupowanie itemów 

- Zabijanie innych graczy 

- Dodanie reflinka i samo tworzy konta wystarczy właczyc bota 

738681411417752553724.png

Download : 

xxx
xxx

Jeśli znajdziecie jakieś bugi związane z botem możecie to zgłaszać do 

[email protected]

Wiecej informacji / Changelog znajdziecie na :

https://www.finn.lu/release-refboo-st-referral-botting-solution/

x

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamaż lepiej te nicki na ss'ie bo jeszcze bana wyrwiesz. Dzięki za udostępnienie, na pewno przetestuję ;)

To nie mój ss tylko od Finn'a ;d

x

Opublikowano

Działa z*********e dzięki za wstawienie.

Kiedy zmieniam liczbę botów z 6 na inną liczbę pokazuje "NumBots adjusted to 6, your number was invalid!". Próbowałem zmienić na 12 i 20

Zawsze musisz dać 1 więcej czyli np jak cchesz 3  vs 3 to dajesz 7 a jak 5 vs 5 to dajesz 11 

Bynajmniej u mnie to działa nie wiem jak u was.

junior.jpg

Opublikowano

Mogłeś też dodać, że to nie tylko dzieło FInn'a ale i też Helsinga. :) Ogólnie bot mi nie działa, nie mogę się połączyć z kontami. Na ten czas jeszcze mam włączone konta na scrackowanym fulcrumie. Jak już nabiję 10 lvle na tych kontach to wtedy ogarnę czemu mi to nie działa. :) Jednakże wielki szacun dla Finn'a i Helsinga za własną produkcję (lekka konkurencja dla Fulcruma) :D

Opublikowano

Wrzuci ktoś na inny hosting?

http://www.speedyshare.com/dR37w/download/RefBoost-1.0.0.1.zip

Mogłeś też dodać, że to nie tylko dzieło FInn'a ale i też Helsinga.  :) Ogólnie bot mi nie działa, nie mogę się połączyć z kontami. Na ten czas jeszcze mam włączone konta na scrackowanym fulcrumie. Jak już nabiję 10 lvle na tych kontach to wtedy ogarnę czemu mi to nie działa.  :) Jednakże wielki szacun dla Finn'a i Helsinga za własną produkcję (lekka konkurencja dla Fulcruma)  :D

Done. 

x

Opublikowano

Dzięki za wstawkę, na pewno przetestuję.

Z życiem o wszystko gram, znaczoną talią kart 

I robię to dobrze, tak że wchodzi w krew to nam #WALTER WHITE "

Opublikowano

Bot dziala ale nic nie robi po wlaczeniu sie gry tylko stoja i od czasu do czasu gdzies podejda i na tym sie konczy

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Czy ten bot jest bardziej zoptymalizowany od Fulcruma? W sensie czy szybciej wczytuje gry pomimo dużej ilośc botów. Przetestowałbym już teraz ale zaraz idę a wolę wiedzieć czy się nastawiać na odpalenie botów rano.

Opublikowano

Dobra, mi śmiga ładnie.

Da się jakoś zrobić by za każdym razem jak odpalają się klienty to żeby nie nakładały się na siebie tylko po prostu już zawsze były ułożone tak jak na screenie tematu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...