Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Nie widać folderu który istnieje O.o

SirPrimo

Pytanie

Opublikowano

Cześć jak zawsze włączam kompa wchodze w komputer D/Gry ale zaraz, zaraz... Gdzie jest folder? Poprostu go niby nie ma ;_; Na szczęście miałem tam zainstalowany steam i przez steam wszedłem w ten folder i jest... jest jak zawsze ale nie moge go normalnie włączyć... To samo z siebie chciałem tylko dodać że pobierałem wczoraj cs'a 1.6 do tego folderu a teraz jakimś cudem go nie ma...  

Ten CS mógł mieć coś w sobie? Wątpie żeby pomogło ale tu link skąd to pobierałem: http://creativ-cs.pl/index.php?/topic/7249-czysty-counter-strike-16-z-patchem-v32/

Może uznacie to za cebulowy problem ale dla mnie jest to denerwujące xD

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może jestem głupi ale nie mam Opcji folderów xD

http://scr.hu/0teo/vqljz

Pisałem że win7.

W wyszukiwarce panelu sterowania wyszukaj frazę Opcje folderów

Później wchodzisz w Widok --> (zjedź trochę w dół) i zaznacz Pokaż ukryte pliki, foldery i dyski. Jeśli to nie pomoże, to spróbuj jeszcze odznaczyć (nieco wyżej) Ukryj chronione pliki systemu operacyjnego (zalecane).

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Tyle że chodzi o to że folder jest bezpośrednio na dysku a w właściwościach dysku nie ma takiej opcji, a przynajmniej nie mogę jej znaleźć xD

Jeśli możesz wytłumacz krok po kroczku bo patrze tak dla sprawdzenia do innych folderów i nie ma tego w właściwościach ;d Win7. I wiem że jestem zielony ale no widzisz niektórzy tak mają :(

System?

Opublikowano

Wchodzisz w Komputer>D:/>Folder w którym jest jest twój szukany folder.

Kliknij na ten folder i wejdź we właściwości i zaznacz (pokaż ukryte foldery i pliki) i zastosuj.

Gotowe! 

Wiem że dość mętnie wytłumaczone ale powinieneś dać radę ;p

Opublikowano

Wchodzisz w Komputer>D:/>Folder w którym jest jest twój szukany folder.

Kliknij na ten folder i wejdź we właściwości i zaznacz (pokaż ukryte foldery i pliki) i zastosuj.

Gotowe! 

Wiem że dość mętnie wytłumaczone ale powinieneś dać radę ;p

Tyle że chodzi o to że folder jest bezpośrednio na dysku a w właściwościach dysku nie ma takiej opcji, a przynajmniej nie mogę jej znaleźć xD

Jeśli możesz wytłumacz krok po kroczku bo patrze tak dla sprawdzenia do innych folderów i nie ma tego w właściwościach ;d Win7. I wiem że jestem zielony ale no widzisz niektórzy tak mają :(

Opublikowano

ale pewnie nie zaznaczyłeś że i systemowe też ma pokazywać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Wejdz do folderu, kliknij na pasku menu widok i pokaz screena

O to chodzi? xD

http://scr.hu/0teo/azwvf

//////////////////////////////// edit

Z niką w panelu sterowania pojawiła się opcje folderów kiedy wcześniej jej nie było jak pokazywałem na ss'ie... o.O

Tak czy siak dałem żeby pokazywało ukryte foldery i nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...