Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Nie widać folderu który istnieje O.o

SirPrimo

Pytanie

Opublikowano

Cześć jak zawsze włączam kompa wchodze w komputer D/Gry ale zaraz, zaraz... Gdzie jest folder? Poprostu go niby nie ma ;_; Na szczęście miałem tam zainstalowany steam i przez steam wszedłem w ten folder i jest... jest jak zawsze ale nie moge go normalnie włączyć... To samo z siebie chciałem tylko dodać że pobierałem wczoraj cs'a 1.6 do tego folderu a teraz jakimś cudem go nie ma...  

Ten CS mógł mieć coś w sobie? Wątpie żeby pomogło ale tu link skąd to pobierałem: http://creativ-cs.pl/index.php?/topic/7249-czysty-counter-strike-16-z-patchem-v32/

Może uznacie to za cebulowy problem ale dla mnie jest to denerwujące xD

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzisz w Komputer>D:/>Folder w którym jest jest twój szukany folder.

Kliknij na ten folder i wejdź we właściwości i zaznacz (pokaż ukryte foldery i pliki) i zastosuj.

Gotowe! 

Wiem że dość mętnie wytłumaczone ale powinieneś dać radę ;p

Opublikowano

Wchodzisz w Komputer>D:/>Folder w którym jest jest twój szukany folder.

Kliknij na ten folder i wejdź we właściwości i zaznacz (pokaż ukryte foldery i pliki) i zastosuj.

Gotowe! 

Wiem że dość mętnie wytłumaczone ale powinieneś dać radę ;p

Tyle że chodzi o to że folder jest bezpośrednio na dysku a w właściwościach dysku nie ma takiej opcji, a przynajmniej nie mogę jej znaleźć xD

Jeśli możesz wytłumacz krok po kroczku bo patrze tak dla sprawdzenia do innych folderów i nie ma tego w właściwościach ;d Win7. I wiem że jestem zielony ale no widzisz niektórzy tak mają :(

Opublikowano

Tyle że chodzi o to że folder jest bezpośrednio na dysku a w właściwościach dysku nie ma takiej opcji, a przynajmniej nie mogę jej znaleźć xD

Jeśli możesz wytłumacz krok po kroczku bo patrze tak dla sprawdzenia do innych folderów i nie ma tego w właściwościach ;d Win7. I wiem że jestem zielony ale no widzisz niektórzy tak mają :(

System?

Opublikowano

Może jestem głupi ale nie mam Opcji folderów xD

http://scr.hu/0teo/vqljz

Pisałem że win7.

W wyszukiwarce panelu sterowania wyszukaj frazę Opcje folderów

Później wchodzisz w Widok --> (zjedź trochę w dół) i zaznacz Pokaż ukryte pliki, foldery i dyski. Jeśli to nie pomoże, to spróbuj jeszcze odznaczyć (nieco wyżej) Ukryj chronione pliki systemu operacyjnego (zalecane).

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Wejdz do folderu, kliknij na pasku menu widok i pokaz screena

O to chodzi? xD

http://scr.hu/0teo/azwvf

//////////////////////////////// edit

Z niką w panelu sterowania pojawiła się opcje folderów kiedy wcześniej jej nie było jak pokazywałem na ss'ie... o.O

Tak czy siak dałem żeby pokazywało ukryte foldery i nic

Opublikowano

ale pewnie nie zaznaczyłeś że i systemowe też ma pokazywać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...