Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nie polecam . Właściciel czyli ArganPL wzbogacał swój serwer poprzez niszczenie serwerów (proszenie o admina potem comandblocki w ukrytym miejscu z spamem swojego IP) rozwalił mój oraz pewnego znajomego , nie polecam !.

PS. jeśli nie potrafisz rozkręcić swojego serwera , nie rób tego poprzez reklamę na innych ..

__
Nie wspominając o chamskim //set 0 spawnu ...

Cześć :)

Opublikowano

nie polecam . Właściciel czyli ArganPL wzbogacał swój serwer poprzez niszczenie serwerów (proszenie o admina potem comandblocki w ukrytym miejscu z spamem swojego IP) rozwalił mój oraz pewnego znajomego , nie polecam !.

PS. jeśli nie potrafisz rozkręcić swojego serwera , nie rób tego poprzez reklamę na innych ..

__

Nie wspominając o chamskim //set 0 spawnu ...

Witaj. Twój serwer jest jednym słowem kolejnym gimbusiarskim serwem który prędzej czy później i tak by upadł wiec mogę stwierdzić że jedynie troszkę przyspieszylem ten proces ;) A tak wgle to zabezpieczaj swoje serwery. POZDRO!

Opublikowano

Tak czy predzej by upadl aha 130-180 osob dziennie by upadl ? aha i gimbusiarkim? o ile mi wiadomo to ty jestes z 31.12.1997 a ja 26.12.1997 wiec wychodzi na to ze to ja jestem gimbusem ? .

wiec odradzam tutaj grac. pozdroo

Cześć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...