Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

StaryMetin2.pl [Dedyk] [Easy]

AMBOSS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bug na bugu. Jeżeli twórca serwera, zająłby się serwerem, to byłoby z tego coś fajnego, ale najwidoczniej ma to gdzieś;))

Opublikowano

To zrób lepszy serwer fajny gram tam :P nic dodać nic ująć kilka bugów jest ale HA miał się nimi zająć więc nwm po co Hejty. Hejtować jest łatwo czyiś wysiłek a sam byś w życiu nawet serwa do mario nie umiał zrobić :P to tyle HEJTY STOP

Opublikowano

Ile online?

80-120 w godzinach szczytu.

a teraz:

Login Server: Online
Char Server: Online
World Server: Online
Mysql Server: Online
Player Online: 0

Nie polecam.
Opublikowano

no cóż prezentacja jest mało ważna najważniejsze że gdyby poświęcił jedną nie wiem sobotę/niedziele i ogarnął by serwer to było by fajnie a tak to nie gram już tam po wbiciu 80 któregoś lvl-a nie mam gdzie expić bo nie da się wejść do groty a w red lesie albo w v2 nie chce mi się expić. Metiny w red lesie co jedynie mi dały? x2 red perly nic więcej nie lota raczej serwer ma sporo bugów.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Serwer to syf c*****a prezetacja tak samo jak administrator jestem w 99% pewien ze ten ktos co zrobil ten serwer zarowno jak prezetacje jest zwyklym 12/13 latkiem moze gimbusem :)  nie polecam serwer z tego wzgledu iz 2 miesiace i bedzie placz czemu on nie dziala czemu no czemu !!! :( to nie postoi za dlugo tyle z mojej strony :)

86226145013474567463.png

Opublikowano

Czy tylko mi się nie chce pobrać , i nie mogę  założyć konta ??? 

20854844145941140721.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co to za uboga prezentacja ? Esay i 127 max porażka. Nie zagram. 

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...