Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

StaryMetin2.pl [Dedyk] [Easy]

AMBOSS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdrawiam te j*b*ną rejestracje .. 20 razy już próbowałem i dalej ten sam błąd ... Masakra

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja zarejestrowałam się normalnie, polecam poczte interia i hasło z cyframi d;

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Jeśli chodzi o rejestrację to podam wam wskazówki

- Nick wpiszcie dłuższy i ważne żeby były cyfry

- hasło ważne aby miało cyfry oraz chociaż jedną dużą literę

- imię wpiszcie np. Anna Mutter

- na pytanie wpiszcie Anna

i mi zadziałało :)

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Jeśli chodzi o rejestrację to podam wam wskazówki

- Nick wpiszcie dłuższy i ważne żeby były cyfry

- hasło ważne aby miało cyfry oraz chociaż jedną dużą literę

- imię wpiszcie np. Anna Mutter

- na pytanie wpiszcie Anna

i mi zadziałało :)

no chyba wkoncu zrobilem te konto , tyle czasu meki :D dzieki A w jakim królestwie gracie ?

Opublikowano

Mam już chyba zrobionych z 10 kont za każdym razem pisało   Account erfolgreich angelegt. Sie können sich nun anmelden.

Alle Felder sind Pflichtfelder und müssen ausgefüllt werden .

ale co z tego jak na strone sie zalogować moge a do gry nie + wgl klient nie mysli czyli nie ma ze zaraz zostaniesz polaczony w serwerem tylko odrazy wywala że nie prawidlowa nazwa konta lub hasla 

BUM

Opublikowano

robie konto na stronie dziala w cliencie pisze ze zle passy ten serwer to fake czy dziala normalnie?

Działa normalnie

Opublikowano

no fajnie pokaz nazwe serwer na screenach + jakos lvl sie nie zgadzaja z lvlami w rankingu ;p czuje ze to jeden wielki fake . + konto mam prawidlowo zrobione i sie zalogowac nie moge

@down nie oszukujmy sie z łatka czy bez nazwa dalej taka jest i nie można się zalogować + screeny z dupy . 

teraz ja już wiem o co chodzi dlaczego byłem sam na serwie  xD bo nie pobrałem tej nowej łatki, teraz wszystko działa

edit: Nazwa była H*J, bez wulgaryzmów oczywiście haha  xD

Udowodnij tu nam wszystkim że byłeś na serwerze bo jakoś ja i pewnie duża ilość graczy nie wierzymy Ci .  + wrzuć nie edytowane screeny .

hahaahah patrzcie na to 

https://www.virustotal.com/pl/file/1f9b510e52c3d68d37bfa34f9c2279110d5aefe7eabfc10c13adc77601930a56/analysis/1411293004/

przeskanowalem  tylko łatke   26/55 skanował jakimś szitem co nic nie wykrył albo screeny podrobione z skanu

Zachecasz do gry a teraz uciekasz . Wejdz na serwer i udowodnij screenem te bony ;p 

jednak rezygnuję, patrząc na bony 2 4 6 8 i dopiero +12 to ciężko będzie cokolwiek wbić fajnego  ;)

już wolę grać na globalu niż tutaj

Bo serwer był wcześniej hamachi i był easy/pvp i bony na 100% takie nie były . ładnie ściemniasz ;p

BUM

Opublikowano

Moim zdaniem to słaba innowacja wypuszczać serwer "dla zabawy" bez IS bo pewnie długo się nie utrzyma bez dochodów.

A i mam jeszcze jedno ale odnośnie OX, OX to event standardowy na każdym serwerze gracze chcą uczestniczyć w nim,

nie ma wyjątków z względu na typ serwera także "radzę zrobić bo trzeba zrobić" :D

Opublikowano

100% że wbije na serwer fajna fabułka serwer jak global tylko stalka i boj :D no i heja ^^

Czy to groźny Wirus o nazwie Koń trojański Pakes_c.TOS ? AVG mi to wykrywa w laucherze :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkie gimby które metina odkryły rok temu od diamonda i innych syfiastych privów za moich czasów 4-5lat wstecz gdy ja zaczynałem przygodę z privami nie było innych były zwykłe server postawione na zwykłych pl plikach z edytowanymi handlarzami i każdy się świetnie bawił nikt nie narzekał -.- pvp brało się z każdym, wojna za wojną cały dzień nikt się nie srał o ranking :) A teraz co mamy za servery ? Gówna za przeproszeniem napakowane ile się da byle było gimbazę która poza zwyzywaniem kogoś nic sobą nie reprezentuję, kiedyś ja też byłem w gimnazjum ale ludzie byli inni jak widać :) Co do servera na pewno wbije :)

banner5.gif

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkie gimby które metina odkryły rok temu od diamonda i innych syfiastych privów za moich czasów 4-5lat wstecz gdy ja zaczynałem przygodę z privami nie było innych były zwykłe server postawione na zwykłych pl plikach z edytowanymi handlarzami i każdy się świetnie bawił nikt nie narzekał -.- pvp brało się z każdym, wojna za wojną cały dzień nikt się nie srał o ranking :) A teraz co mamy za servery ? Gówna za przeproszeniem napakowane ile się da byle było gimbazę która poza zwyzywaniem kogoś nic sobą nie reprezentuję, kiedyś ja też byłem w gimnazjum ale ludzie byli inni jak widać :) Co do servera na pewno wbije :)

Cóż pamiętam te czasy :) ale się skończyło nie lubie serwerów gdzie jest napakowane uj wie czego zbugowanego itd. Ale cóż zgodze się z Tobą w sprawie gimbów nie potrafią się ogarnąć udają tylko sztucznych hop hopowców gangsta itd :) .

A serwer polecam fajny jest ;p

Dlaczego serwer off?

Nie idzie się zalogować szkoda :/

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Z prezentacji gówno się dowiedziałem ;x a do tego jeden channel, nie zagram lecz powodzenia ;x

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Kur... jak tu konto zrobić wypełniam wszystko dobrze a pisze mi ciągle to samo 

Registrierung fehlgeschlagen: bitte alle Felder richtig angeben

Alle Felder sind Pflichtfelder und müssen ausgefüllt werden

Opublikowano

sry ludzie, na serwie faktycznie padło logowanie ^^

@xDefqonOnex wszystko powinno już śmigać :) chłopaki grajcie i żyjcie, ale dajcie mi trochę swobody bo nie siedzę 24h przy kompie ^^

ja jestem normalnie na serwie, przypominam jeszcze że stary serwer z gm mode już nie istnieje nowa łatka w opisie prezentacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...