Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

StaryMetin2.pl [Dedyk] [Easy]

AMBOSS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pierwszy , dużo się nie dowiedziałem na temat serwa nie zagram i ogólnie mało rozbudowany .

20854844145941140721.jpg

Opublikowano

zbugowane ox (a po co to komu potrzebne ? )

Czyli właściciel ma jednym słowem wyjebane na jakiekolwiek eventy? serwer typowo pvp, ale z expem -.- ochydna prezentacja nie zagram ;]

1921.png

Opublikowano

Nie polecam serwera, gdyż miałam styczność z tym panem i ma serio wszystko w nosie. Brak dopracowania serwera ze strony administracji jest oznaką braku zainteresowania swoimi graczami. Strona po niemiecku, no pozdro, jak można? Nie rozumiem takich administratorów... Prezentacja strasznie uboga, jedyna nowość to ten kamień co daje skille P xD, a nie sorry te "gówno".

NIE POLECAM

@ Wydaje mi się, że strona serwera jest do kradnięcia haseł, leci reporcik.

Opublikowano

Ma wszystko w nosie widac

"skille na P robimy tym gownem" WTFF

Prosilbym Administracje o zamkniecie postu ale dobra :D

Ten post byl w ogole robiony na odpierdziel :)

Mimo, że na odpierdziel to daj mu szansę :) Ja bym pograł na takim starym globalku :)

Opublikowano

Fajny fajny :) kiedy start?

już wystartował

zbugowane ox (a po co to komu potrzebne ? )

Czyli właściciel ma jednym słowem wyjebane na jakiekolwiek eventy? serwer typowo pvp, ale z expem -.- ochydna prezentacja nie zagram ;]

nie, po prostu tak jak pisałeś jest to serwer typowo pvp

Nie polecam serwera, gdyż miałam styczność z tym panem i ma serio wszystko w nosie. Brak dopracowania serwera ze strony administracji jest oznaką braku zainteresowania swoimi graczami. Strona po niemiecku, no pozdro, jak można? Nie rozumiem takich administratorów... Prezentacja strasznie uboga, jedyna nowość to ten kamień co daje skille P xD, a nie sorry te "gówno".

NIE POLECAM

@ Wydaje mi się, że strona serwera jest do kradnięcia haseł, leci reporcik.

nie prawda, nie wiem co ja ci takiego zrobiłem ale żeby napisać że strona jest do kradnięcia haseł to pff laska daj spokój ^^

Nie ma bata zagram  :D

O której ten start jest?

serwer już ruszył

@KaPi666

@Xel3

naprawiłem rejestracje ^^ (jeżeli ktoś myśli że strona jest do kradnięcia haseł to po prostu wpisać inne hasło)

em serwer jest on ??  :D zagrał bym ale nwm czy pobierac bo na stronie pisze online ale 0 postaci w ranku i 0 online  :D

dodajcie clienta na inny host bo z mega nie moge pobierac ;=)

@Xzbityt

wystarczy mieć metka z 2010r łatka na prezentacji, jeżeli masz problem z mega to moge wrzucić na inny host

http://www15.zippyshare.com/v/28713490/file.html

skana nie daje ponieważ jest to ten sam plik co na prezentacji tylko na innym hostingu

Opublikowano

Ludzie nie oceniajcie serwa po okładce .. Jakbyście zagrali byście mieli całkiem inne zdanie . Tak samo z dreikon raz poyebany serw i wgl, gdy zaczął nagrywać Wallander itd.. to od razu że z*******y serw.. 

Opublikowano

em serwer jest on ?? :D zagrał bym ale nwm czy pobierac bo na stronie pisze online ale 0 postaci w ranku i 0 online :D

dodajcie clienta na inny host bo z mega nie moge pobierac ;=)

Opublikowano

robie konto na stronie dziala w cliencie pisze ze zle passy ten serwer to fake czy dziala normalnie?

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Wrzucisz clienta na multi?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Wrzucisz clienta na multi?

Z tego co wiem to teraz multi jest pod nazwą ilivid itp

Na serwie zagram jak mi nie wykryje ramnita jak to na serwerze Eriona ;p

To widzimy się w grze ;D

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Ściągam clienta, bo z*********e mocno mi się to podoba. :D

Czekam jeszcze tylko na serwery starego typu ... bez hwangów, epików itp, ale z ISem i normalną grą. :D

See U on srv. :)

Opublikowano

tak chwalicie serwer a nikogo na nim nie ma -.- ponadto start miał być 20tego a jest już 21ty i nadal GMmode wlaczony i na serwerze jestem tylko ja i 7 moich postaci xD wchodzcie bo zanudzę się sam

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Z tego co wiem to teraz multi jest pod nazwą ilivid itp

Na serwie zagram jak mi nie wykryje ramnita jak to na serwerze Elosika ;p

To widzimy się w grze ;D

Hah zbędne nabijanie postów a po  2 ramity były na serwie Eriona nie na moim ;) pozdrawiam

Skąd dropi truta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...