Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client do plików serwerowych by Terenzo

Bizuma75

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem "nowy" w świecie tworzenia prywatnych serwerów.. ale dziś, po 6 godzinach udało mi się zrobić serwer hamachi na plikach serwerowych 2013 by terenzo... do tego momentu sobie poradziłem.. Przyszedł jednak czas na stworzenie klienta, przecież trzeba na czymś grać :D A więc tak:znalazłem na youtube poradnik jak przerobić pl'a na klienta do mojego serwera.. jednak ciągle wywala mi błąd związany z plikami znajdującymi się w folderze "lib". Probowałem już podmieniać te pliki,na inne znalezione w internecie,ale to nic nie dało,wywalało tylko kolejne błędy.. Gdy zrobiłem klienta z pandory ,i zaczynałem się logować ,to przy napisie "logowanie" wywala gre. A więc moje pytanie jest takie: czy ktoś poda link do wszystkich plików, z których będę mógł zrobić mojego klienta? Przypominam ,że są to pliki 2013 by Terenzo - http://www.mpcforum.pl/topic/768196-czyste-serverfiles-by-terenzo/

Opublikowano

To ja chyba jestem ślepy... gdzie w tym temacie są te pliki (dla ciebie to pewnie głupie pytanie,ale pytam serio.. )

haha,dobra,jestem idiotą,już widzę.. :P

Opublikowano

To ja chyba jestem ślepy... gdzie w tym temacie są te pliki (dla ciebie to pewnie głupie pytanie,ale pytam serio.. )

haha,dobra,jestem idiotą,już widzę.. :P

xxx

Kolega sobie poradził.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...