Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RastaCraft

tymianek147

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

info.png

IP: rastacraft.pl

Wersja: 1.7.2 - 1.8

Sloty: 500

sbinfo.png

is.png

Jednym z dwóch dostępnych tu trybów gry jest dobrze wszystkim znany Skyblock. Po wejściu na serwer wpisujemy komendę /is, następnie w menu wybieramy pierwszą opcję, i zostajemy teleportowani na naszą własną wyspę. Posiadamy unikalne wyspy, to znaczy różnią się one od standardowych wysp które znajdziecie na innych serwerach. Są ciekawsze, ładniejsze, a przede wszystkim ułatwiają rozrywkę, np. domyślnie zawierają generator cobblestone.

paintinfo.png

paint.png

Znudziło Ci się ciągłe budowanie wyspy? Fakt, przecież ile można robić w kółko to samo. Czemu więc nie wybierzesz się na PaintBalla? Jest to idealny sposób na zabicie czasu. Dobra zabawa gwarantowana!

ts3.png

IP znajdziecie na serwerze!

inne.png

Serwer stoi na bardzo mocnej maszynie wyposażonej w 24 GB RAM i silnik spigot, co pozwala jej utrzymać naprawdę dużą ilość graczy! Często organizowane są tu eventy, a administracja cały czas stara się pomagać, i dodawać coś nowego, co może was zaciekawić! Co więc szkodzi Ci spróbować? Wejdź i przekonaj się sam!

image.png

b_560_95_2.png

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Beznadziejny serwer :) Jakiś typ nopremium wbił sobie na moje konto i się zarejestrował -.-

Albo mi zmienicie passy i podacie na PRIV i zmienię opinię, albo będziecie posiadali negatywną opinię.

Mój nick w grze: KasupeX

//EDIT

Zmieniam zdanie! Administracja miła i pomogła rozwiązać problem :) Polecam serwer! 

6742.jpg

Opublikowano

@MrKasupeX ty naprawde masz problemy...

Ja osobiscie serwer polecam, nie gralem w MC przez 6 miesiecy i stwierdzilem ze wroce ale na SkyBlock'a ten serwer to byl dobry wybor, zeby COS osiagnac nie trzeba kupowac vipa, mozna latwo dogadac sie z innymi graczami a samej administracji jest dosc sporo przez co w kazdej chwili jest ktos kto moze nam pomoc

+

Opublikowano

Beznadziejny serwer :) Jakiś typ nopremium wbił sobie na moje konto i się zarejestrował -.-

Albo mi zmienicie passy i podacie na PRIV i zmienię opinię, albo będziecie posiadali negatywną opinię.

Mój nick w grze: KasupeX

Hasło zmienione, przepraszam za problemy.

b_560_95_2.png

Opublikowano

Ogólnie to serwer spoko, ale jeżeli chodzi o administracje to totalny opi*rdoling, zero słuchania graczy wszystko mają w tyłku. Co do grania na tym serwie to nie ma z tym problemu, ale jeżeli chcecie rangi wyższe jak
VIP, SVIP czy UVIP to totalna ściema. Płacisz w ch.. siana ch.. wie za co i nic z tego nie masz. Połowa rzeczy w sklepie u nich nie zgadza się z tym co otrzymujesz....

Tak więc, jeżeli szukasz serwera, aby grac bez pomocy administracji i kupienia lepszej rangi to serwer dla Cb :).

Wszystko zostało naprawione 

Opublikowano

Płacisz w ch.. siana ch.. wie za co i nic z tego nie masz.

No widzisz, akurat częściej spotykałem się z opiniami że jest tu bardzo tanio porównując do innych serwerów, i osobiście sam uważam tak samo ;) ,,ch.. wie za co i nic z tego nie masz'', ale jakby z kolei UltraVIP dawał bardzo dużo, to miałbyś pretensje że serwer pod kasę, no ale jakiś pretekst do hejtu musi być ;) a rangi dają dużo, wystarczająco dużo żeby grało się łatwo i przyjemnie, ale też dać szansę zwykłym graczom ;)

Połowa rzeczy w sklepie u nich nie zgadza się z tym co otrzymujesz....

To co otrzymujesz jest dokładnie takie jak jest napisane w opisie ;)

Tak więc, jeżeli szukasz serwera, aby grac bez pomocy administracji i kupienia lepszej rangi to serwer dla Cb :).

Praktycznie zawsze jest dostępny ktoś z administracji, jeśli nie uzyskałeś pomocy to prawdopodobnie po prostu byli AFK.

b_560_95_2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...