Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gram z botami #1

Donieeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Film jest zbyt monotonny moim zdaniem.

Takie filmy z LoL'a pod muzykę, nadają się raczej jako teledyski/parodie/funny/intro.

Jak chcesz pokazywać dłuższe sceny to lepiej by się oglądało z dubbingiem.

Dobrze, że Ci nie laguje.

Opublikowano

Dziękuję za opinie,na pewno się dostosuję bo zależy mi na dobrym video z lol'a :)

1387140510-U1050034.png
Opublikowano

Nie ma sprawy, jeżeli planujesz serie, to postaraj się o jakieś fajne intro wprowadzające z dreszczykiem. (;
Na pewno przyciągnie to ludzi.

Opublikowano

ehh... zanim się weźmiesz za nagrywanie...
-wbij 30lv

-zmień na angielski, jeżeli chcesz robić tylko filmy z "najlepszymi" akcjami (jak cię będą oglądali z innych krajów to po zobaczeniu polskiego od razu wyłączą)
muzyke masz ok do filmów, ogólnie taka seria może być dobra, tylko tak jak mówię. najpierw wbij 30lv lub chociaż ~25 żeby już te runy mieć D:
i najważniejsze: zrób jakieś dobre intro :)

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Intro mam zrobione.A co do zabijania botów i dobrych akcji to k***a naucz się nieuku czytać,jest napisane że filmik z botami ponieważ sprawdzałem sprzęt kretynie.
Reszcie dzięki za dobre info,dostosuję się :)

1387140510-U1050034.png
Opublikowano

super plejsy muj nemezisie!!

gratulacje tobie i calej rodzinie i powodzenia w grze, mysle ze daleko zajdziesz moze nawet do bronze 4!!111

jeszcze raaz gratulacjie i oczywiscie czekam na wiecej materialow od ciebie bo chce sie uczyc!!11

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Intro mam zrobione.A co do zabijania botów i dobrych akcji to k***a naucz się nieuku czytać,jest napisane że filmik z botami ponieważ sprawdzałem sprzęt kretynie.

Reszcie dzięki za dobre info,dostosuję się :)

Ale sprzet sprawdziles juz po nagraniu , wrzucac tego nie musiales . Mam nadzieje ze rozumiesz o co mi chodzi , prawda ?

Tak jak UP.

Wbij min. 30 i chociaz ten "Gold" , Nie puszaj takich nudnych akcji , Postaraj sie zsynchronizowac muzyke np. ze skillshotem .

W ogole tak postaraj sie zeby wciagalo i bylo ciekawe , szczerze ci powiem ze po 20 sekundach mialem ochote wylaczyc .

A to jest wiedzac ze sie uczysz grac i dopiero zaczynasz .

Nie ciekawe , Nie naucze sie z tego nic ...

Po co mam cie ogladac ?

Przekonaj widza !

Powodzenia :D

Edited_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...