Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszędzie ....

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jest to dość dziwny oraz nietypowy temat. Ale czy was też już wkurzają ludzie srający na ulicy/trawie byle gdzie ? Najbardziej "menele" oraz "alkoholicy" Temat stąd ponieważ dzisiaj na takie mokre kupsko nadepnąłem.. Wziąć takiego człeka i zabić.. Jak nas**ł to niech to później zje a nie zostawia i sobie idzie dalej. Dzisiaj przez to upaprałem sobie buty które spore kosztowały, a sumą nie było 100 zł lecz więcej.

Napiszcie mi co sądzicie o takich ludziach. Psy to jeszcze można trochę znieść ale żeby ludzie tak srali gdzie popadnie to już jest jakieś przegięcie..

Pozdrawiam ;d

Opublikowano

Co prawda u mnie w mieście rzadko widać takie osoby, ale kto by się nie wkurzył. :P Przecież od tego są postawione toi-toie oraz w sklepie są łazienki. Fakt, że ochrona wygania takie osoby przy samym wejściu do sklepu, ale czasem im się uda wejść.

btw. Nie polecam czytać przed śniadaniem. <_<

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Co prawda u mnie w mieście rzadko widać takie osoby, ale kto by się nie wkurzył. :P Przecież od tego są postawione toi-toie oraz w sklepie są łazienki. Fakt, że ochrona wygania takie osoby przy samym wejściu do sklepu, ale czasem im się uda wejść.

btw. Nie polecam czytać przed śniadaniem. <_<

dużo osób by sie cieszylo jak by nasral do kibla w jakims sklepie np wszedl by do galerii a tam do kibla to by bylo niezle.

trudno jak sraja, jak znajdziesz takiego to wez jakas rekawiczke i zacznij go gównem rzucac to moze przestanie

dzis w nocy..

Opublikowano

o.O  w moim całym życiu był tylko jeden incydent z takim ...yy gównem? xD Kuzyn siadł na to jak miałem 11 lat

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

dużo osób by sie cieszylo jak by nasral do kibla w jakims sklepie np wszedl by do galerii a tam do kibla to by bylo niezle.

trudno jak sraja, jak znajdziesz takiego to wez jakas rekawiczke i zacznij go gównem rzucac to moze przestanie

To ostatnie zdanie mnie rozbawiło :D

No niestety.. ludzie często mylą takie "kupy" z psimi, a tak naprawdę to jest tych ludzi.

Opublikowano

nwm co to za różnica gówno to gówno, psa, kota czy człowieka to i tak tylko gówno

Opublikowano

Mi to się jeszcze nie przydarzyło, ale sądzę, że to totalny brak kultury osobistej.

No tak, ale czego można oczekiwać o takim alkoholiku, menelu..

Opublikowano

Nie w każdym miejscu/mieście są toi toie, a w sklepach tacy ludzie są wyrzucani, aby klientów nie odstraszali.

Według mnie to całkiem normalne, że tak robią, nie mają innego wyjścia. Powinieneś postawić się na ich miejscu, przecież nie mają gdzie mieszkać.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Gdzie ty mieszkasz, skoro ja nigdy czegoś takiego w radomiu nie spotkałem xDD

Opublikowano

Problem w tym ze u nas sa toi toie wszedzie.. Na kazdej upicy jeden/dwa ti toie chyba ze te toalety zostaly zabrane przez jakies gangi :___: kazdy gang ma swoj toi toi =D Ale na powaznie. Sa u nas toi toie i zamiast srac na ulicy to najlepiej podejs chyba pod jakoes drzewo lub do lasu i tam. Bo w publicznym miejscu nie wypada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...