Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Strife

Falem

Strife  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nowy dział - Strife

• TAK
      20
    • NIE
      5
    • NEUTRAL
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5462714110626611138521.jpg

Strona gry:

https://strife.com/

Strife jest darmową grą z gatunku MOBA. Gra jest rozsławiana przez youtuberów i streamerów oraz różne programy jak Curse Voice. Grałem kiedyś w Bete jak jeszcze trzeba było mieć klucz to z mpc miałem i grało się miodnie. Fajny crafting oraz posiadanie swojego peta na plus. Mapa jest ładna a postacie ciekawe. 

Zdjęcia:

2155814110626621138521.jpg

1061314110626621138521.jpg

8508414110626621138521.jpg

Film:

@Digzu

ofc że myszką a klawiaturą spelle, przedmioty itp

///EDIT

Dodałem ankietę. Ja oczywiście pomogę w rozwijaniu działu i mam nadzieje że wy też się w to zaangażujecie. Możecie też rozwinąć swoje głosy że nie tylko TAK, lecz napisać swoje argumenty dlaczego gra was przekonała bo jestem ciekawy. Zachęcam do zagrania a jeżeli dział gry powstanie udzielanie. Jeżeli chcecie mogę dodać więcej filmów,SS i rozwinąć opis tej gry i pododawać jeszcze jakieś rzeczy.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Widziałem tę grę na Twichu, ale na mnie jakoś dużego wrażenia nie zrobiła.

Moim zdaniem robi się za dużo tych gier MOBA.

Dota, lol, smite, host.

Nie jestem przekonany, ale będę na tak.

giphy.gif ­

Opublikowano

Dodałem ankietę. Ja oczywiście pomogę w rozwijaniu działu i mam nadzieje że wy też się w to zaangażujecie. Możecie też rozwinąć swoje głosy że nie tylko TAK, lecz napisać swoje argumenty dlaczego gra was przekonała bo jestem ciekawy. Zachęcam do zagrania a jeżeli dział gry powstanie udzielanie. Jeżeli chcecie mogę dodać więcej filmów,SS i rozwinąć opis tej gry i pododawać jeszcze jakieś rzeczy.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Gra ma bardzo duży potencjał, jest nowa i jest otwartą betą. (aktualna wersja to 0.4.0) sam gram

i bardo polecam wyżej wymienioną produkcję :)

jak najbardziej na tak.

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

Dodam że w grze jest ciekawy system refów. Wystarczy zaprosić 1000 znajomych i oni muszą zagrać 5 meczy oczywiście konta założone z waszego linku polecającego i macie wycieczke za 2000$ do ich studia tylko musicie miec skonczone 18. Za mniejsza ilosc mozna koszulke/torbe.

10624863_351146228392111_441520406895463

Refy wrzucone na fb Nervariena.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Tak, bo czemu nie? Sam zagram i wypróbuje.. 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...