Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Statystyki serwerowe + dodatki Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przez okolo tydzien pracowałem nad statystykami serwerowymi Minecrafta plus nad paroma dodatkowymi rzeczami min:

System rejestracji

System zakupu rangi poprzez kody sms  lub paypal

System unikalnych odwiedzin

Generowanie banner danego usera

Statusem online wraz z lista graczy

Link do skryptu.

Czekam na opinie I podpowiedzi co by ulepszyc ,dodac , zmienic itd.Jesli bedzie ktos zainteresowany takim skryptem na pw pisac .

Opublikowano

Ostry zawodnik :P.

1.Jest to poprawne i jeden krok na przód ,wiec nie zmienię .

2.Moze i jest to niezgodne ze standardem 4.01 ale latwe,wygodne skuteczne :P.

3. Miejscem właściwym do importu CSS jak i JS jest sekcja <head> wiec nierozumiem o co kaman .

4. Poprawie

5.Po co jesli strona nie bedzie upubliczniana chyba ze za damo wystawie .

6.Skraca czas pracy , po to jest aby używać, oczywiście można all w .css ale szkoda czasu, głównie mi zależało na mechanizmach php.

7. Naprawione .

8.Jak juz wspominałem w pkt 6.

9. Prawda ale mnie nie rusza ;p.

Dzieki wielkie za poświęcony czas , uwagi uczą .

Opublikowano

Jeżeli się uczysz i chcesz być lepszy to się popraw, a nie piszesz, że ci się nie chce.(aka skraca czas pracy)

Ps. JS w headzie wydłuża czas ładowania strony.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ocenię pod względem przydajności - na plus. Fajnie by było mieć coś takiego na stronie serwera, żeby gracz mógł porównać siebie i innych. Byłbym zainteresowany takim skryptem, po paru poprawkach. Rozwijaj to :)

Opublikowano

Ocenię pod względem przydajności - na plus. Fajnie by było mieć coś takiego na stronie serwera, żeby gracz mógł porównać siebie i innych. Byłbym zainteresowany takim skryptem, po paru poprawkach. Rozwijaj to :)

Moge wykorzystac twoj pomysl na stronie ktora teraz pisze (rozbudowany cms ze stylami jezykami itp) ? Chodzi o te porownywanie
  • 3 lata później...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...