Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykonam stronę web \ zostanę webmasterem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na prawdę gorąco polecam tego człowieka bo warto, pomoże ci z twoją stroną w 100% jeśli masz jakieś dodatkowe informacje które chcesz oby widniały na stronie także pomoże :)

ja jestem zadowolony z tego co stworzył dla mojej ekipy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Niby spoko, chociaż ta konsola dosyć podejrzana (nie mówię, że to shell od razu, no ale :D).

A tak na serio. Ciężko oceniać cokolwiek nie widząc kodu, nie myślałeś, żeby napisać coś w oparciu o FW? Bez sensu tworzyć wszystko od podstaw, pomijając to, że przy większych rzeczach z kodu przeważnie robi się spaghetti. Nie wygląda to najgorzej, zwłaszcza, że nie ma nic ogólnie dostępnego co jest porządnie zrobione.

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

Opublikowano

To po prostu szumnie brzmi, "konsola", nie miałem jak tego inaczej nazwać. :D (Podstawowy problem programistyczny - nazewnictwo xD) Obsługuje tylko kilka komend. Gdybym miał się teraz zabrać za tworzenie czegoś takiego oczywiście wykorzystałbym FW(Symfony2 albo Laravel), jednakże wtedy jeszcze było mi to obce i tak się jakoś to ciągnęło. :D Generalnie zależało mi by mieć CMSa, którego mogę nazwać "moim" i w którym relatywnie łatwo mogę wszystko zmienić. W podstawowym koncepcie mój CMS jest podobny do Joomli(wtedy była jeszcze 1.6), gdyż bardzo mi się niektóre rozwiązania podobały.

Everything not saved will be lost.
- Nintendo "Quit Screen" message

Ave Queen!

Opublikowano

Odświeżam.

Podczas współpracy z jednym z serwerów wynikła potrzeba możliwości banowania i odbanowywania graczy przez GMów poprzez stronę. Stwierdziłem, iż jest to jednak podstawowa funkcjonalność dlatego rozszerzyłem system o tę funkcjonalność. Nastąpiło także rozdzielenie loginu oraz nazwy wyświetlanej użytkownika. Od teraz login użytkownika jest wykorzystywany tylko podczas logowania.

svhqsb.jpg
d5ndl1.jpg

q2piay.jpg
t8ioeg.jpg

Od teraz można także dodawać do itemshopu bonusy czasowe(VIP time). Jednakże należy sprawdzić czy i jak działają poszczególne bonusy na własnym serwerze.

yi3oj2.jpg

Everything not saved will be lost.
- Nintendo "Quit Screen" message

Ave Queen!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...