Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Tabelki do gildii Tirexa.

HardSee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko mam pytanie, ma ktoś moze tabeleczki mysql pluginu tirexa z enderkrystalem jezeli tak prosze o wyslanei daje like!

71568259141624448668.png

Opublikowano

Podeślij plug mi na priv lub TS to z kodu źródłowego mogę ci stworzyć bazę danych :)

nie jestem tb uffny powiedfz mi jak to robisz 

Nie radzę wysyłac nikomu pluginu na pw . Ten kto ma tabelki ten ma ale jak to wiadomo w polsce za darmo nic nie dadzą

a ty masz tabelki jak tak to wyslij!

71568259141624448668.png

Opublikowano

nie jestem tb uffny powiedfz mi jak to robisz 

a ty masz tabelki jak tak to wyslij!

Nikt ci nie powie jak to się robi. Żadna magia to nie jest, wystarczy ogarniać MySQL i znać kod pluginu i można w taki sposób tabele zrobić.

Opublikowano

Nikt ci nie powie jak to się robi. Żadna magia to nie jest, wystarczy ogarniać MySQL i znać kod pluginu i można w taki sposób tabele zrobić.

ciekawe jest to co mówisz ale ja sie pytam czy mi ktos da a ty odpowiadasz bez sensu !

71568259141624448668.png

Opublikowano

z powodu błędu ortograficznego "muwisz" ci nie pomogę ;/

Pozdr. Wafelek (Jestem Psycholem)

synku gdzie masz błąd ? nie ladnie jest nabijac posty

71568259141624448668.png

Opublikowano

Ciekawe z 

Jak nie kupił to dlaczego mielibyśmy mu pomóc?

Kradzione ale bylem wlascicielm landcrafters mialem wszystkie pliki!

71568259141624448668.png

Opublikowano

Proste.

Zakup plugin od tirexa i tyle :)

To że byłeś włascicielem LANDCRAFTERS ci nie nadaje tak jakby "praw" na posiadania tego pluginu - ukradłeś plugin twoja sprawa ale na tym forum nikt ci wcale pomoc nie musi... ja bym wgl nie pomagał ;)

Pozdrawiam Wafel (Jestem Psycholem)

Opublikowano

Proste.

Zakup plugin od tirexa i tyle :)

To że byłeś włascicielem LANDCRAFTERS ci nie nadaje tak jakby "praw" na posiadania tego pluginu - ukradłeś plugin twoja sprawa ale na tym forum nikt ci wcale pomoc nie musi... ja bym wgl nie pomagał ;)

Pozdrawiam Wafel (Jestem Psycholem)

Wlasnie ze nie prawda bylem to ze robil to nie znaczy ze mi nie daje takich praw z tym ktorym spol pracojesz ma prawa do pluginu !

71568259141624448668.png

Opublikowano

To nie jest miejsce na spiny i wszyscy powinniście mieć warna za offtopa... co to @topic to jeżeli TO JEST ZAKUPIONY PRZEZ CIEBIE plugin to @1361622928-U485574.pngTiREX69 Ci pomoże, daj mi kod na PW dot. tego a napisze Ci co trzeba zrobić... ;)

sygnatura.png

Opublikowano

Nie dzięki tobie, wysłał mi to znajomy który dostał te pliki, btw. Gdybyś ty to wykradł to na 100% byś wiedział że V1.1 potrzebuje tabelek <3

MPC Love<3

Opublikowano

Wlasnie.. a poza tym ten plugin nie potrzebuje zasranych żadnych tabelek!

Nie umiesz configu skonfigurować?

Kto w ogóle takich ciastek ludziom naopowiadał...

Palkia, ty tak mowisz zeby nie pomagac bo nie kupił.. a sam byłeś przeciwko landcrafters ..

tumaczysz osobie ktora sie zna wez czowieku naucz sie !

71568259141624448668.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...