Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena mojej strony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona ładna.;) Jeżeli już po lewej stronie wyśrodkowałeś napisy to te 3 przeglądarki też wyśrodkuj. Co do kontaktu to powinien być również formularz kontaktowy. Co do "5 graczy serwera" nie działają obrazki osób i to też psuje. Jeżeli nie ma obrazka to ustawić dla każdego ten sam z jakimś napisem a już lepiej by to wyglądało lub usunąć to całkowicie. Jeszcze jak masz w kontakcie Steam to zamiast "klik" wpisz swoją nazwę na steamie i żeby na nicku przekierowywało oraz ustaw <a href="" target="_blank" aby otwierało się w nowej zakładce.;) To już chyba wszystko.;)

Opublikowano

@Glancuu myślę, że korzystasz z przeglądarki firefox, dodaj tą:

https://cravatar.eu

stronę do wyjątków i będą działały, mają problem z SSL, które ma zostać naprawione. ;)

@Voster.

Strona właśnie ma nie powalać, ma być prosta i czytelna, hmm... myślę, że wyśrodkowane napisy nie są jakimś problemem. ;)

sygnatura.png

Opublikowano

Popraw ikonke firefoxa, coś z kolorami namieszane :D. Dodatkowo nie lepiej by było gdybyś news umieścil w osobnej kolumnie i panel boczny lewy? Ogólnie stronka ładna.

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

Chodziło mi bardziej o przestrzeń miedzy nimi

3587513.png

Opublikowano

95ffb1b61ee80d1agen.png

Mój skill z painta :D. Dodatkowo mógłbyś wywalić graczy z serwera z lewej kolumny i zrobić specjalnie prawą gdzie będzie cała lista graczy online. Myślę, że nabrało by to ciekawego wyglądu. Dodatkowo głowna kolumna z newsami mogła by być węższa

3587513.png

Opublikowano

Kolumna z lewej pasowała by chyba lepiej po prawej.
Kolorystycznie ubogo jak dla mnie.

Ale strona schludna i przejrzysta i to chyba najważniejsze.

Opublikowano

• Strona wydaje się być pusta

Logo nie pasuje do strony

nie przypadły mi do gustu te kwadratowe okna itp ... dodaj coś i zmień logo może zmienię zdanie ;)

• 2 miesiące temu...
  • 3 lata później...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Pod podanym adresem nie znajduje się opisywana strona.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...