Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odyshack 5 Slot

odys222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z okazji Świąt abyście nie musieli kupować 5 slotu bo to nieraz kłopot daje wam działającego hacka na 5 slot + opcje poniżej, można go uzywac bez crashy TESTOWANY przezemnie.

5 SLOT jest odpalany automatycznie oto instrukcja jak go użyć:

1. Kupujemy broń która jest na 5 slot w Item Shopie.

2 Gdy jest juz w naszym asortymencie WYCHODZIMY Z ITEM SHOP'u

3. Następnie wchodzimy i widzimy że 5 slot nam sie odblokował. Klikamy na niego i wybieramy naszą broń.

4 Życze przyjemniej gry !!!

Opcje ladowane automatycznie :

Fast Ammo,Flag,Health,Repair - szybkie ładowanie ammo, zdobycie flagi, zgromadzenie zdrowia i naprawa pojazdu

No recoil - brak odrzutu

No BOUNDS - nie zabije Cie kiedy wyjdziesz poza mape

No fall Domage - nie giniesz podczas upadku

Stamina stealth- stamina dochodzi do 10% i nie ubywa( koledzy w druzynie CQC mogą się nie kapnąć ze masz STAMINE)

no_SPREAD- brak rozrzutu kul

Opcje wybieralne :

Od NUM1 do NUM9 speedHAK - szybkość jest prporcjonalna do wybranego klawisza UWAGA NUM Lock musi byc włączony

NUM0 - przywraca normalną prędkość

UnderGRD -Middle Mouse (Środkowy klawisz myszy lub naciśnięcie scrolla) - chowanie się pod ziemię ( opcja szczególnie przydatna na mapie MARIEN ) na niektórych mapach opcja ta daje mniejszego super jumpa gdyz zalezy to od rozmieszczenia mapy na osi Z

Super JUMP - klawisz Ctrl

Teleport - Klawisz F5 zachowuje pozycje, klawisz F6 teleportuje do miejsca zapisanego

Aby HAK działał poprawnie musicie mieć zainstalowany net.Framework 3.5 !!! Powodzenia!!!

DOWNLOAD

DOWNLOAD + HACK visual 100 level

VIRUS SKAN

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

tylko kliknąć ja juz gram na mim thx odys masz + a nawet kilka B)

mam pytanie :

jest jakis hak z gps albo ze widzi sie przez sciany oprócz v14 public bo mi wr psuje dam +

Opublikowano

Swietny hack dziala... hacki od Odysa zawsze Pyrzą :P

Czy to tak ciężko dac jednego jedynego minusa?! to tylko 3 sec...

Opublikowano

to jest kompletnie do d... na poczatku laguje a potem nie dosc ze sie chce po 15 minutach laga wyjsc to jeszcze błąd wyskakuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wez sie z nim schowaj! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jeśli konuś bardzo laguje proponuje

1. zmniejszyć detale gry ( to normalne ze granie na cheatach obciąża dodatkowo gre)

2. zainstalować najnowszą wersje netFramework.

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

e mam pytanie jak sciagam tego haka to mi sie otwiera w notatniku i tylko cos pisze ;/ . A jak moge sciagnac tego haka [ jasniej ] PLIS O POMOC DAM 5*

Opublikowano

Hehe to nie jest takie proste jak mamy 5 slot z hacka to gra jakby tego nie uznaje i nie pozwala kupić itemu na 5 slot ;P

Przynajmniej w tych jakich próbowałem może w tym haku będzie inaczej :rolleyes:

23400149.jpg
Opublikowano

Siema all. Mam taki problem gdyż niedziała mi opcja taka jak :

1.Fast Ammo,Flag,Health,Repair - szybkie ładowanie ammo, zdobycie flagi, zgromadzenie zdrowia i naprawa pojazdu

Wiecie jak to naprawić? Bo reszta działa i leci +

Ale jakby ktos mógł mi pomóc to niech pisze tu lub na GG: 6677226

Z góry thx.

@edit : znaczy bo tak: flag mi działa ale oco chodzi z health i fast ammo ?

bo jak mnie ktoś strzela i dostane to mi sie to życie nie odnawia

i z amunicją tak samo : wystrzelałem wszystko i nie odnawia mi sie

Prosze o pomoc.

93452658.png

War Rock for Ever!

Free to Play Online FPS Game !

Opublikowano

Bo to działa dla pojazdów gdy nadjedziesz nad miejsce gdzie ładowana jest amunicja np dla czołgu to bardzo szybko Ci sie załaduja, gdy podchodzisz do apteczek szybko Ci sie odnawia życie, tak sam jest z naprawą pojazdów. Te opcje nie działają na CQC.

@EDIT do hacka dodałem wybór hacka z opcją VISUAL 100 lvl. powodzenia.

logoy.jpg

Opublikowano

Z okazji Świąt abyście nie musieli kupować 5 slotu bo to nieraz kłopot daje wam działającego hacka na 5 slot + opcje poniżej, można go uzywac bez crashy TESTOWANY przezemnie.

5 SLOT jest odpalany automatycznie oto instrukcja jak go użyć:

1. Kupujemy broń która jest na 5 slot w Item Shopie.

2 Gdy jest juz w naszym asortymencie WYCHODZIMY Z ITEM SHOP'u

3. Następnie wchodzimy i widzimy że 5 slot nam sie odblokował. Klikamy na niego i wybieramy naszą broń.

4 Życze przyjemniej gry !!!

Opcje ladowane automatycznie :

Fast Ammo,Flag,Health,Repair - szybkie ładowanie ammo, zdobycie flagi, zgromadzenie zdrowia i naprawa pojazdu

No recoil - brak odrzutu

No BOUNDS - nie zabije Cie kiedy wyjdziesz poza mape

No fall Domage - nie giniesz podczas upadku

Stamina stealth- stamina dochodzi do 10% i nie ubywa( koledzy w druzynie CQC mogą się nie kapnąć ze masz STAMINE)

no_SPREAD- brak rozrzutu kul

Opcje wybieralne :

Od NUM1 do NUM9 speedHAK - szybkość jest prporcjonalna do wybranego klawisza UWAGA NUM Lock musi byc włączony

NUM0 - przywraca normalną prędkość

UnderGRD -Middle Mouse (Środkowy klawisz myszy lub naciśnięcie scrolla) - chowanie się pod ziemię ( opcja szczególnie przydatna na mapie MARIEN ) na niektórych mapach opcja ta daje mniejszego super jumpa gdyz zalezy to od rozmieszczenia mapy na osi Z

Super JUMP - klawisz Ctrl

Teleport - Klawisz F5 zachowuje pozycje, klawisz F6 teleportuje do miejsca zapisanego

Aby HAK działał poprawnie musicie mieć zainstalowany net.Framework 3.5 !!! Powodzenia!!!

DOWNLOAD

DOWNLOAD + HACK visual 100 level

VIRUS SKAN

Mam pytanie a możesz dołożyc opcje żeby można było rzucac granatami jak na innych hackach ? odrazu mówie zebys sie nie smiał bo ja tego nieogarniam ;].

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W hacku bez menu mozna ta opcje zastosować ale asm to juz raczej D3D.

logoy.jpg

Opublikowano

detour + bypass i jedziesz :)

logoy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...