Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Haczek

mistrzu2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haczek Byl Juz Na Forum

Jak Macie Avast Radze niesciagac bo win32 to wam co 5min bedzie pisac ze macie vira ;/

JAK POMOGLEM DAJ 5

jAK sIE kurwa nie podoba to nie dawaj -

Bo ci Do haty granata wjebie

Nie nawidze uzytkownikow

Jedyny normalny to Odys222

Opublikowano

@up: Potwierdzam! Został stworzony doskonale, mi działa nawet na 3 shaderach a inne się tną, leci +.

Szkoda że nie działa no spread i recoil, właśnie te opcje najlepiej lubię w haczkach. :(

P.S. Grunt że chams działa.

@down: Mi oby dwa nie chodzą. Wywala podczas włączania rooma. o.O

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

@up: Wypakowujesz pliczki - Są 2 foldery w zależności od karty graficznej (jej Bitów) otwierasz dany - uruchamiasz haczka - uruchamiasz grę. :)

@down: To jeszcze prostsze: Masz na górze po lewo okienko (jeśli nie masz to naciśnij klawisz otwierania i zamykania "insert").

Napisałeś włączyć hacka więc ci napisałem jak to zrobić. Dalej musisz włączać pojedynczo każdą opcję której chcesz używać, dlatego radzę zapoznać się z tym poradnikiem: http://www.mpcforum.pl/topic/26513-funkcje-w-cheatach/

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

@2up: Na pewno nie jest wadliwy, więc to coś innego. Zapytam się ciebie o coś co każdy pyta zawsze w 1 kolejności i jest to podstawa podstaw. Masz Net FrameWork 3.5?

4rk4n01d.jpg

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

sorry niewiedzialem pobieram i sprobuje jak niebedzie dzialalo to napisze (to mój pierwszy hack) nie działa a mógłbyś mi dać instrukcje ?? bo ja w hackach jestem troche lewy plisska ;)

Click It Or DIE

Opublikowano

(sorry za spam) ej włanczam wszystko hacka potem warrocka wszystko sie ładuje nastawiam hacka na to co tam chce wchodze na mape np khali pojawiam sie wybieram postać i wyskakuje coś takiego ten załącznik to ten screen prosze powiedzcie co mam zrobić <prosi> no plis powiedzcie mi co mam zrobić błagam to ten screen http://yfrog.com/9ebeztytuukwp

Click It Or DIE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...