Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda że projekt został zawieszony. To jest tylko czasowe wstrzymanie prac czy całkiem koniec serwera? Jak zauwazył Pitbull jest więcej takich serwerów, których właściciele zapewniają że zrobią wszystko aby serwer stworzyć, a potem nagle coś się zaczyna psuć, coś idzie nie tak jak powinno i wszystko się rozsypuje, chociaż miało być tak wspaniale.

2cy5dna.jpg
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Tak jak Xavier napisał. Projekt został zawieszony. Powody? Sytuacja jaka w tamtym okresie czasu spowodowała iż prace nad serwerem mijały się z celem. Nie wiadomo było co się stanie z minecraftem po tym jak przejdzie w ręce MS. Bukkit zawiesił swoje działanie więc robienie pluginów pod niego też było bez sensu. Aktualnie przyglądam się rozwojowi systuacji z Sponge'm. Oprócz spraw czysto minecraftowych doszedł jeszcze mój brak czasu. Rozpocząłem współprace z pewną firmą a to jednak zobowiązuje. Jeżeli zobaczę, że jest jakaś szansa na wznowienie projektu to na pewno to zrobię. Pliki serwerowe są w bezpiecznym miejscu także jeżeli wrócimy do pracy to bez żadnych strat :) Pod domeną mythiclands.pl jest moja stronka, na której będę publikował część pluginów, które napisałem. Można też przez nią wysyłać zamówienia na napisanie pluginów.

Pomimo wszystko tematu nie zamykam gdyż będzie nagroda pocieszenia dla tych, którzy chcieli aby mythiclands wystartował :)

Szukasz kogoś kto napiszę plugin? Wejdź w mój profil.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak obiecywałem jest nagroda. Nagroda pocieszenia ale jest ;) Chciałbym ogłosić, że pod nazwą MythicLands powstaje właśnie grupa serwerów. Dzisiaj po 15 startuje pierwszy serwer. Będzie to serwer PVP. Beta testy serwera RPG ( nie jest to ten serwer RPG, który był reklamowany w tym temacie ) odbędą się wkrótce. W niedalekich planach jest jeszcze stworzenie serwera minigier. Wszelkie informacje na temat zawieszonego projektu, który był reklamowany w tym temacie, czyli pierwotne MythicLands będą przekazywane za pośrednictwem naszego fanpage'a.  Link do reklamy grupy serwerów http://www.mpcforum.pl/topic/1365758-mythiclands/. 

Prośba do osób, moderujących. Prosiłbym o pozostawienie tego tematu jeszcze przez parę dni. Chciałbym aby informacja trafiła do szerszego grona. Z góry dziękuje.

Szukasz kogoś kto napiszę plugin? Wejdź w mój profil.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...