Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VoidEls Postać

mateuszekk1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczynam grę na VoidEls i mam takie pytanie która postać najlepiej nadaje się na bossy,henira,i sekrety która postacią będę to robił najszybciej i najłatwiej czekam na wasze odp dzięki 

Panek

kombinat22ea.gif

Opublikowano

Nie ma Add'a. I Elesis nazywa się Bleazing Heart i jest bardzo mobilną postacią, którą polecam Ci zrobić. Sam mam ją i jest świetna :D

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Nie ma Add'a. I Elesis nazywa się Bleazing Heart i jest bardzo mobilną postacią, którą polecam Ci zrobić. Sam mam ją i jest świetna :D

To już GrM jest lepsza, sorry. Skile BH to kupa z lekkim dmg. Na 40lvl nie umiałem tym czymś solować henira. GrM jest OP do wszystkiego.  PvP koksi 70lvl, Czyści mapki skillami. Łatwo jest zadbać o WoTs'a. Hyper zadaje dmg. Jeżeli już Elesis, to na pewno GrM.

Opublikowano

To już GrM jest lepsza, sorry. Skile BH to kupa z lekkim dmg. Na 40lvl nie umiałem tym czymś solować henira. GrM jest OP do wszystkiego.  PvP koksi 70lvl, Czyści mapki skillami. Łatwo jest zadbać o WoTs'a. Hyper zadaje dmg. Jeżeli już Elesis, to na pewno GrM.

Bo BH ma Blazing Wing, który jest na 55 :D

Ja polecam jeszcze VC, bardzo fajna postać :D

QtiV6xY.gif

Opublikowano

No tak grałem GrM i tak mi się szybko znudziła, że zmieniłem ją na BH. Jak chcesz na 40lv solować henira (chyba do Elder xD) mam nawet porównanie to samo eq na GrM = full wyzwanie 30min BH = full wyzwanie 20min to chyba jest różnica...

Opublikowano

Sory na 35lvl Zrobiłem całego henira (wyzwanie) w 37min.  Dla mnie BH jest nudna. Jej Hyper to gówniany, ulepszony skill na 40lvl.  Możesz móić co chcesz, ale ja swoje racje mam. BH jest gówniana i tyle. Nie miżna nią zrobić jakiegoś combo bo nawet podrzucić z >>X nie można. (combo większości BH: ZZZ<<>ZZZ/xxxz<xxxz przeplatane skillami, so..)

Opublikowano

YO podrzucić nie można każda postać ma x dropa, ale ok "zzzx". No widzisz dla mnie GrM jest gówniana, a dla Ciebie BH, więc możemy tak w nieskończoność.

Opublikowano

Do Pve i henira polecam: CEp, CBS, VC, RS, GrM, BH. Aishe podobno też nieźle spamią skillami, więc chyba się nadadzą, ale sam żadną nie grałem bo to tylko rzucanie skilli bez komba(przynajmniej jak dla mnie ^^). 

Opublikowano

A ja tam polecam Are YR dobre skille,dobre combo można zrobić,a nie mówiąc o 2 sekretnych technikach dzięki którym na starcie nabijesz 100+ combo :D(widoczne to jest najbardziej 60+),a jak to CIę nie przekona to może to? :P

1351550102-U700511.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...