Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nisko tierowa zarabiaczka

lays997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Premium - Churchill III, T-25

Nopremium - kv-1, BDR, może coś jeszcze. Jak mówił up, po 9.3, który ma być w piątek kv-1s.

Opublikowano

Premium - Churchill III, T-25

Nopremium - kv-1, BDR, może coś jeszcze. Jak mówił up, po 9.3, który ma być w piątek kv-1s.

@Juri.

Dodam jeszcze od siebie.

M4 Sherman, PzIVH, StuGIII, T49, T-34 (Chińskie i Rosyjskie), SU-85, KW-1s(Możliwe KW-85), Hellcat, Jackson, M6, Easy 8, Jumbo, 34-85, SU-100 itd... - Praktycznie każdy czołg poza artylerią V-VI Poziomu, Jest najlepszą zarabiaczką nisko-poziomową,

Opublikowano

Hmm jak ja grałem nopremiumami to najlepszym zarabiaczem był StuG lll ale jest po nerfie już tak nie zarabia. Jako zabawkę i zarabiacza polecam Pz.lV robi się nim niesamowite wyniki ... 20k-30k na plusie. No chyba że nie jesteś jakimś wykwintnym graczem to polecam KV-1, BDRG i mój kochany Wolverine. Tego ostatniego wszyscy uważają za taki sobie czołg ale jeżeli popatrzeć na jego haubicę to jest najlepsza z  V tierów. Na luzie od przodu w podwozie przebijesz T29 bez golda. Zarobki też ma niezłe. A jeżeli chodzi o premium tanki to mistrzami w zarabianiu są Churchil lll oraz Matilda lV. Można czasem za byle jaką wygraną wyjść 35k na plusie. Z Vl zwykle tanki które dobrze zarabiają to Jackson, Hellcat, Su-100 i Jagd.Pz lV. Coś tam jeszcze było ale nie pamiętam. Z premuim to mistrzem jest Su-100Y. Mój kolega trochę nim maniaczył przez 4h i nabił 2 milony kredytów ... troche chore ale skuteczne. 

@Juri.

Dodam jeszcze od siebie.

M4 Sherman, PzIVH, StuGIII, T49, T-34 (Chińskie i Rosyjskie), SU-85, KW-1s(Możliwe KW-85), Hellcat, Jackson, M6, Easy 8, Jumbo, 34-85, SU-100 itd... - Praktycznie każdy czołg poza artylerią V-VI Poziomu, Jest najlepszą zarabiaczką nisko-poziomową,

No cóż z tym T-34-85 przesadziłeś. Z własnych doświadczeń wnioskuje że to chyba najmniej zarabiająca Vl. A co do V to jak napisałem powyżej StuG lll dostał nerfa i już tak dużo nie zarabia. T-34 tak średnio na jeża. Moim zdaniem mógłby mieć trochę więcej penetracji na spamerskiej lufie. Wtedy może T-34 tak jak T-34-85, T-43 byłby bardziej grywalny. Jak robiłem linię radzieckich medów to te trzy czołgi były udręką do wymarzonych T-54 i T-62A.

Ale to tylko moja ponura opinia która każdemu wisi :P Tobie będzie się dobrze grało Obj. 430 a mi T-62A :P

Opublikowano

I tak na dłuższą metę Ci KV-1 czy coś innego nie starczy. Będziesz musiał zakupić jakiś czołg chociaż tą zarabiaczkę piątego tieru. Ogólnie polecam Ci Churchilla III, ponieważ łatwo się tym robi DMG, lecz trzeba umieć się kątować.

Zakup sobie T49, lorneta, siatka i świeć i rób dmg.

Opublikowano

I tak na dłuższą metę Ci KV-1 czy coś innego nie starczy. Będziesz musiał zakupić jakiś czołg chociaż tą zarabiaczkę piątego tieru. Ogólnie polecam Ci Churchilla III, ponieważ łatwo się tym robi DMG, lecz trzeba umieć się kątować.

Zakup sobie T49, lorneta, siatka i świeć i rób dmg.

T-25 jest znacznie mobilniejsze, ma lepszy DPS, pancerz też może dingnąć.

Opublikowano

Warto też rozważyć konto premium - jak intensywnie grasz i mógłbyś kupować regularnie to jest to najlepszy wybór.

Ja daje hetzera dmg dosyc dobre i na niskim tierze ;)

IV mają za małe zarobki.

Opublikowano

Warto też rozważyć konto premium - jak intensywnie grasz i mógłbyś kupować regularnie to jest to najlepszy wybór.

IV mają za małe zarobki.

Zgadzam się. Zarabiać wyższe sumki da się dopiero od V tieru. Np chyba ze zrobisz super wynik :P

Opublikowano

Polecam T-25 albo Churchill-a III

To są świetne czołgi premium, ale niestety mają swoje wady :) Jednak ogarnięty kierowca potrafi wykręcić całkiem pokaźny wynik mimo tych (całkiem sporych) ułomności i zarobić trochę sreberka.

Z czołgów nie-premium polecam KV-1 i w/w BDR

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Zgadzam się. Zarabiać wyższe sumki da się dopiero od V tieru. Np chyba ze zrobisz super wynik :P

Nawet super wynik nie pomoże. Na niskich tierach zarabia się tragicznie małe ilości kasy, to ile zarabiasz zależy głównie od zadanego dmg a im niższy tier tym mniej dmg się robi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...