Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ocena] CradosMT2.pl

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak up to już koniec cradosa grałem ok 4 miechy łącznie i jest to jeden z serwerów gdzie dłużej grałem niż miecha. Ocena hmm 9/10 troszke za dużo misji i od +85 nie ma co robić.

Szkoda, że vincent wolał iść na ascarial niż kupić reklame cradosowi i mieć +1k online, ale kolejny jego projekt fajny padł wcześniej fajny był helium :)

Opublikowano

Serwera nie polecam. Grałem i wywaliłem całe eq (ebo +9 itp), ponieważ nie było sensu tam dalej grać.

Administracja nic nie robi (Przyszedł GM, zaprosił na ox, ludzie stoją już na mapie ox,a tu nas wywaliło do miasta i napisał, że jakiś błąd w pytaniach i to naprawi, po 10min nie był już online).

Gracz (max poziomy) próbują sami naprawić serwer. Robią ZUO na różnych CH dla lvli +25 +45 +65 ale to nic nie da.

Zero handlu, zero komunikacji, ciężko coś sprzedać, kupić. Ogólnie nie polecam grać od nowa.

Opublikowano

Serwer jest na prawdę bardzo fajny. :D

Gra się przyjemnie.

Oprócz Sh4ke'a który kradł eq na innym serwerze to administracja jest spoko ;D.

Fajnie dobrany system ulepszeń, gdyby troszku zwiększyli exp od 75+, to myślę że grałbym dalej.

Oraz jak by grała ta sama ilość graczy, to chętie bym wrócił:)

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie kradłem żadnego EQ, nikogo nie okradłem nigdy, za stary jestem na te zabawy.

Proszę o zamknięcie tematu, jest nieaktualny totalnie.

Opublikowano

Serwer gorąco polecam. Była prowadzona rekrutacja na moderatorów gry i ucieszył mnie jeden fakt, a mianowicie: Nie wybierali osób z doświadczenie, które wbiły na forum tylko napisać podanie i poszły, brali osoby mniej doświadczone ale grające na serwerze od pierwszej edycji i bardzo znane na serwerze. Jest to może ryzykowne lecz bardzo mądre zachowanie. Lepiej mieć w teamie osobę znającą serwer na wylot, aby mogła pomagać graczom niż doświadczonego typa co będzie wbijał na serwer i nic nie robił lub źle doradzał. Jeszcze raz gorąco POLECAM grę na tym serwerze! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...