Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ocena] CradosMT2.pl

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5512614105664841217167.png

9032014105629711217167.png

CradosMT2 - to server o poziomie Medium, maxymalny poziom, który można osiągnąć na serverze to 110.

Na serverze spotkacie masę ciekawych misji, które urozmaicą wam rozgrywkę. ;)

1184214105644431217167.png

Strona Główna -

http://cradosmt2.pl/

Rejestracja -

CradosMt2.pl/rejestracja

Pobieralnia -

CradosMt2.pl/pobieralnia

Centrum Pomocy -

Support.CradosMt2.pl

Forum - 

http://forum.cradosmt2.pl/

8013314105648511217167.png

Miła atmosfera

Duża ilość graczy (Weekend- dochodzi do 1.000 online)

+ Dużo nowości przez, które napewno nie będziecie się nudzić

Dużo misji 

Dużo ciekawych eventów

Dużo przerw technicznych, wprowadzających dużo poprawek.

Słaby kontakt z Administracją 

4523814105653361217167.png

9337414105656291217167.jpeg

3389614105656291217167.jpeg

8444614105656291217167.jpeg

9681614105656291217167.jpeg

6114014105658161217167.png

https://www.youtube.com/watch?v=8qeQFZML9y8

4859414105659791217167.png

[sA]Vincent 

[GA]Sh4ke

[GM]KireK 

Administracja Forum

Matzar

Pozostali

Fennar

Pozdrawiamy,

Redakacja Metin2

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer dobry,poziom trzyma niesamowity :)

Nie nudzi się graczom.

Team stary,doświadczony i wgl. z*******y ^^

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

"Nie wmawiaj fałszywości bo zawsze jestem sobą
wyciągnę dłoń w twą stronę, mikrofon moją bronią
nawijam to co czuje i o tym co mnie boli
PFK ziom cytuje ludziom w głowach się pierdoli" - Malina

Opublikowano

Mnie dziwi ta jedna wada. Odpisują w max. 1 dzień, od kontaktu z administracją jest support, a nie forum i gra. Więc jak dla mnie to jest +, wszystko jest ogarnięte.

tenor.gif

Opublikowano

Mnie dziwi ta jedna wada. Odpisują w max. 1 dzień, od kontaktu z administracją jest support, a nie forum i gra. Więc jak dla mnie to jest +, wszystko jest ogarnięte.

Nie zawsze aż tak szybko, ludzie by chcieli abyśmy siedzieli w grze 24/7 i odpowiadali na pytania, ja już raz rozpisałem się na ten temat, miło że zrozumiałeś mój punkt widzenia.

Opublikowano

serwer moze i fajny ale administracja olala troche mojego kolege ... zostal okradziony, czekal na administracje ponad 2 dni. Potem powiedzial ze ma to w d**** i tyle z gry ^^

Opublikowano

Serwer od samego początku z wielkim potencjałem,ale niestety komuś się pomieszało od pieniędzy i zaniedbuję podstawowe sprawy.

Jeśli aktywność technika wróci do poprzedniego stanu i da się dopuścić do graczy doświadczonych z wieloletnim starzem i obiektywną oceną sytuacji oraz jakimś rozumem,wyjdzie na prostą,mało tego przebije początki :).

288b22o.png

Opublikowano

serwer moze i fajny ale administracja olala troche mojego kolege ... zostal okradziony, czekal na administracje ponad 2 dni. Potem powiedzial ze ma to w d**** i tyle z gry ^^

Rejestrując się akceptowałeś regulamin - warto by było go przeczytać, a w nim jest napisane :

9. Administrator nie ponosi odpowiedzialności za złe korzystanie z konta oraz skutki włamania na konto właściciela.

Złe korzystanie = hasło typu 12345, granie w kilka osób na jednym koniec i różnego rodzaju śmieszne sprawy, które miały miejsce.

Serwer od samego początku z wielkim potencjałem,ale niestety komuś się pomieszało od pieniędzy i zaniedbuję podstawowe sprawy.

Jeśli aktywność technika wróci do poprzedniego stanu i da się dopuścić do graczy doświadczonych z wieloletnim starzem i obiektywną oceną sytuacji oraz jakimś rozumem,wyjdzie na prostą,mało tego przebije początki :).

Wiesz już raz słuchaliśmy się graczy i nie wyszło fajnie, postaramy się testować wszystko 3x przed wrzuceniem czegoś ew. Pytać na forum.

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry i dopracowany chodź osobiście dla mnie trochę zadużo wszystkiego hehe :) 
Ale i tak polecam jak najbardziej

Pozdrowienia dla Gildi Asylum :)

Opublikowano

Polecam serwer, gra się świetnie, mam nawet wysoki poziom. Zostałem okradziony przez kolegę, który wszedł na konto gdy poszedłem zrobić sb coś do jedzenia, przerzucił eq itp. Wnerwiłem się, ale wszedłem na ts ( bo nie miałem zamiaru iść 1.5km ) po 5 min ADAŚ wszedł na kanał, zobaczył, dał passy do konta z eq i gram dalej. BARDZO SIĘ CIESZĘ, ŻE NIE GRAM NA ASC*RGÓWNIE NA KTÓRYM czekałem 4 dni na pomoc i mnie juz to wkur*iło...

Edit

Szukam gildii na chunjo :D

Opublikowano

Świetny serwer, dobrana Administracja + Lourt w TEAM. 

Wszystko jest dopracowane, nie ma bugów i jest sporo nowości, także polecam wszystkim. 

Pytanie do Lourta, postawisz kiedyś jakiś serwer EASY? :D 

Opublikowano

Serwer jak wystartował tak się utrzymuje.

Dużym plusem są misje, ciekawe wykonania no i ciekawe nagrody.

O stabilności nie trzeba tutaj mówić. Administracja wykonała kawał dobrej roboty, no i ludzie to szanują.

Teraz można czekać na roczek serwera i życzyć dalszych sukcesów.

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Powiem tyle:

Plusy:

-Gra się fajnie

-Można zarobić na każdym lvl'u

-skile jest łatwo wbić na G-P

Minusy:

-Brak zainteresowania ze strony administracji.

-Gra się nudzi na lvl'u 80+

I to chyba tyle.

Opublikowano

Serwer polecam gra się znakomicie ale skończyłem gre z 2 powodów:

- małe zainteresowanie administracji

- gra po pewnym czasie się nudzi ;p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer jest okej, lecz są dwa minusy : 

- Questy których jest w cholerę dużo a na taką jedną misję trzeba poświęcić nawet parę godzin ( żeby wydropić głupi itemek) 

- Reklama oraz ilość graczy Nie ma co ale na serwerze zbytnio dużo osób nie gra +/- 500 przydała by się większa reklama. 

Tyle z mojej strony pozdrawiam. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...