Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SmartBot - nie musisz już sam farmić golda!

VereX.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z tym botem. Otóż gdy chcę go włączyć wyskakuje mi komunikat : cant connect auth. Zainstalowałem oba programy z tamtej listy i nadal nic . Mam windowsa 7 32bit

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bot już nie działa,

Mam problem z tym botem. Otóż gdy chcę go włączyć wyskakuje mi komunikat : cant connect auth. Zainstalowałem oba programy z tamtej listy i nadal nic . Mam windowsa 7 32bit

Bot działa już tylko w płatnej wersji

Opublikowano

Czy może coś się zmieniło? Nie miałem ochoty pobierać, ale jeśli będzie wiarygodna informacja, że SmartBot znowu zgarnia złoto, to wracam i zasysam od razu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@giovannipaolo

gratuluje, otrzymujesz statuetke Złotego Odkopu.. kilka postow wyżej jest napisane, ze serwer do obliczen został wylaczony.. radze się przerzucić na hcrawlera albo wybulić za hearthbuddy, to chyba jedyne boty aktualnie funkcjonujace

Opublikowano

jest to wykrywalne ?

Z tego co wiem aktualnie nikt nie został zbanowany, lecz ruchy tego bota są szybkie i bezuczuciowe...Jeśli bot ma jakiś czas wykonania ruchu na 2s klik to wykrycie zajmie im parę chwil : p Ale wszystko się okaże. Na razie używam go od 2 miesięcy i jest git :)

wLvS201.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie działa :'(

Sorry i dont know if i translated to the good language...

It is about the error "can't connect auth" on the Bot. Do you have this error too or not ? I tried as administrator, doesnt change anything :/

Help :D
Opublikowano

Osobiście używałem kiedyś jakiegoś bota to HS, ale co z tego, że dał mi złoto, że kupiłem pakiety jak nie miałem żadnej przyjemności z gry... :( Nie polecam używania botów. Chyba, że ktoś gra dla szpanu żeby pokazać, iż postać ma wysoki poziom albo dla PO :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Obawiam się, że Blizzard nie ma litości do użytkowników wszelkich botów/cheatów. Ostatnie fale banów raczej nie zachęcają do używania wspomagaczy.

Jaka jest pewność, że tego nikt nie wykryje?

Opublikowano

Obawiam się, że Blizzard nie ma litości do użytkowników wszelkich botów/cheatów. Ostatnie fale banów raczej nie zachęcają do używania wspomagaczy.

Jaka jest pewność, że tego nikt nie wykryje?

Smartbot i hearthbuddy sie injectuja czyli ingerują w pliki gry jedynie hearthranger działa na zasadzie klikacza i jest jak narazie najbezpieczniejszy

668421422290643422464.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...