Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]FAQ MPCforum

Gość Blame

Ankieta - FAQ MPCforum  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jesteś za wprowadzeniem FAQ MPCforum?

• Tak
      13
    • Nie
      6
    • Jest mi to obojętne.
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak byłem "mentorem" to podrzuciłem taką propozycję ale nie do końca wyszło to co miałem w głowie ;p 

Teraz z biegiem czasu myślę, że jest to trochę głupie, bo co miało by się znajdować w takim temacie ? 

Jakie pytania miały by być tam zapisane ... do czego służą "Lubie to" , Jak zacytować kogoś wypowiedź, jak wyszukać informację na jakiś temat, jak zrobić "spoiler" ... Masa głupich pytań. 

Każdy kto loguję się na jakieś forum umie czytać i sam dojdzie do tego ;) 

Resztę informacji jak choćby : Jak zdobyć nagrodę, jakie są grupy na forum, kto jest moderatorem w odpowiednim dziale itd. można znaleźć w dziale MPC Wiki.

Trzy razy Nie, odpadasz. 

A tak na serio to jeśli mentorzy chcieli by się czegoś takiego podjąć to z chęcią zobaczyłbym końcowy wynik.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Obawiam się że forum jest zbyt obszerne i w wyniku powstałoby tyle punktów tego FAQ, że większość nie doczytałaby do połowy.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Administracja ma w planach stworzenie czegoś o podobnym przeznaczeniu, jednak w formie bardziej przyjaznej użytkownikowi aniżeli suchy tekst.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...