Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by. _venoms_ 34k

Tomex1100

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no od terenzo idzie..  xD

Postawi ktoś testowy serwer na tych plikach?

ja mam postwione, jak chcesz to pisz dam rooty sobie tylko podmienisz

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Te pliki to straszny syf.

Nie mówie już nawet o bugach ale sama estetyka, wiadomo że podłóże czy interface można sobie zmienic ale nawet ten wysuwany panel jest zrobiony na slinę  8S

Jednak można sobie podessać kilka questów czy system PO :P

Opublikowano

System PO jest na epvp (wersja Teodora), parę poprawek i śmiga świetnie, runy, pierścienie itd, robione jak na Fallence, nie patrzyłem dokładnie, ale chyba każdy slot miał swojego questa.

Ogólnie jak tylko zobaczyłem interface to się zniechęciłem. Nie ma tutaj jakiś mega ciekawych innowacji.

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

mam problemy z internetem w chwili obecnej nie mam jak tego wrzucic ;c

A kiedy przewidujesz mniej więcej ze dasz radę?

Za duża sygnatura.

Opublikowano

A kiedy przewidujesz mniej więcej ze dasz radę?

Zanim on je lotnie to już byś 10 razy sam postawił co tu takiego trudnego ;D?

// w pliczkach jest sporo błędów no i te systemy..  jedynie PO ujdzie chociaż już miałem to na kompie

Opublikowano

Witam odpalam clienta ch1 norm bo sobie włączyłem lecz nie chce mnie połączyć z serwerem cały czas pisze zostaniesz połączony jakieś info ?? 

Opublikowano

Witam odpalam clienta ch1 norm bo sobie włączyłem lecz nie chce mnie połączyć z serwerem cały czas pisze zostaniesz połączony jakieś info ?? 

Odpal binke jak Admin , sprawdź czy w rootach dałeś IP z koń .100

Opublikowano

przy probie zalogowanie do gry stoi cały czas na zostaniesz połączony z serwerem . jak to zmienić ? porty? ip z dedyka mam w rootach . pomoże ktoś ??

Opublikowano

przy probie zalogowanie do gry stoi cały czas na zostaniesz połączony z serwerem . jak to zmienić ? porty? ip z dedyka mam w rootach . pomoże ktoś ??

Pokaż ss z procesów masz na 100% odpalone wszystko?

89811255457502373927.jpg

Opublikowano

zmień w start.sh na 32/64x system. w zależności co masz..

Opublikowano

Niestety.Przesadziłeś wrzucając pliki z rzeczami od nixa.Nic więcej pisać nie będę.Jedynie nie polecę do użytku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...