Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by. _venoms_ 34k

Tomex1100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. 
Ze względu na to iż skończyłem całkowicie z serwerami metina poczekałem parę miesięcy i postanowiłem powrzucać parę rzeczy od siebie :)
Dzisiaj postanowiłem wrzucić moje pliczki, nie ujrzały one światła dziennego ani nie były nigdzie wrzucane.

Zawartość pliczków: 

- Game 34k - załatane bez błędów i logów
- Autorskie skrypty (system run , system pierścieni, system petów, system zmiany eq [EQ Changer], system wierzchowców, sklep za PO jak u normalnego handlarza, system osiągnięć, dużo dungeonów, system craftingu, system VIP, system toboli, system loterii oraz liczników w dungeonach)
- Wiele misji , oraz ciekawostek
- Nowy wygląd mapek M1
- Nowe expowiska
- Nowe bronie / Zbroje
- Systemy ulepszeń

- Wiele nowych kostiumów

- Wszystkie ulepszacze oraz dropy są ustawione
- Dopasowany exp na mapkach
- Około 50 petów i tyle samo wierzchowców
- Zwiększona szybkość petów aby się nie bugowały 
- Wiele mało widzianych rzeczy na innym serwerze
- Zmieniony wygląd sklepiku
- Ustawione ceny u NPC
- Gotowy do postawienia jako dedyk
- Naprawione wojny gildii / ox
- Mapka na OX zoptymalizowana aby nie było na niej większych lagów
- Nowe świecenia bronii

Ogólnikowo pliki są skończone w 99% :) jedynie drobre poprawki zostało do ich skończenia. Była na nich 2 tygodniowa beta i każdy był b.zadowlony i oczekiwał do startu przez te 2 tygodnie nikt nie zgłosił żadnych błędów,a grały osoby które czasami spędzały po 20h dziennie na testowaniu.

Całe pliki są moją własnością - _venoms_

Miały nie być udostępnianie jednakowoż nie mam zamiaru nic z nimi robić i nie planuję dalszego bawienia się z nimi :) Może akurat komuś się przydadzą, a na pewno fajny z nich by był serwerek, nawet ktoś może sobie coś z nich wyjąć.

SKAN:

5k59ar.jpg

Nie patrzcie się na uszkodzone archiwum bo to gówno prawda :) nie wiem czemu ESET tym sypie (y)

DOWNLOAD:

Pliki Serwerowe:

https://mega.co.nz/#!Qs1TwCDT!Ex1hIEdfAQKQ00mYWQ4KipgS0IfLga4bN9p2QDy89vU

SQL:

https://mega.co.nz/#!VxNXXAgK!sYui0Ceur9Q2u1XcRSR_WPqHihiJBROnAk_yajNpDW0

Client wersja Source z nową binką usuwającą C++ i wywalanie clienta:

https://mega.co.nz/#!AkkxgIzB!-LaCQr0leS8mBGC4i9xoPRmO6mmeCwAG7ep9amupz60

Skany zarzucę za 1h gdyż ściągam nowego Antyvirusa.

Pozdrawiam i życzę sukcesów z serwerem i dłuższej wytrzymałości niż moja.

/// JEŻELI NIE UMIESZ POSTAWIĆ TO NIE PISZ - NIE ZABIERAJ SIĘ ZA TO . Nie mam zamiaru marnować czasu na odczytywanie wiadomości typu: "Czy pliczki będą działały na BSD 8.2 albo 9.2" . Nie umiesz ? Nie zabieraj się :) (y)

• Odpowiedzi 215
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyżby to były pliki asteriusa?

Nie to nie są pliczki Asceriusa, jest to mój niedokończony projekt. Pliczki nie były nigdy stawiane :) na betach było po 200+ graczy aktywnych. 

mi wcale nie chce pobierac nic .... po opisie pliki zapowiadaja sie niezle

Pobieranie działa perfekcyjnie :)

pare rzeczy mi sie z nich raczej przyda , zaraz zobaczymy co tam siedzi , + za wstawke.

Spoczko :)

Dajcie mi jeszcze 1h na skan .... bo niestety musiałem zrobić format PC i własnie instaluję antyvirusa, chyba, że ktoś wrzuci to podepnę.

Venomsik to te pliki o których myślę ? :P

Tak to chyba te :) miałem ich nie wrzucać, ale teraz zacząłem siedzieć w zarządzaniu bazami sklepów internetowych i zaawansowanym c++/c#/php/html/css/serwery rack,nas,/java :) poszedłem w 100% w ten kierunek za rok lecę do warszawy na szkolenia więc są mi nie potrzebne po prostu ;). Co do wiadomości priv, podawałem ci chyba numer telefonu, GG nie ma, e-maila też ogółem przez internet nie ma już ze mną kontaktu. 

Drugie info ! NIE DAJĘ VPS'ÓW GDYŻ SKOŃCZYŁEM Z METINEM :)

Opublikowano

a dlaczego zrezygnowales z tworzenia serwera? byly jakies powazniejsze bugi z ktorymi nie dales sobie rady?

Bugów tutaj nie ma żadnych :)

Po prostu to była jedna taka decyzja z chwili na chwile :) wstałem rano zadzwoniła do mnie dziewczyna czy wpadnę i niestety odmówiłem i wsiadłem na PC i zobaczyłem po prostu to wszystko to pierwszy mój ruch to było odłączenie serwera od prądu i internetu, spakowałem wszystko i oddałem znajomemu na serwerownię do zielonej góry i stoi po dziś dzień. Po prostu nie dobrze mi się robiło patrząc się na to wszystko. Co dziennie ta sama monotonia, cały czas to samo :) - Let's Changes ! Gdyby do mnie nie zadzwoniła robił bym to po dziś dzień tylko przeleciało mi przez oczy wszystko co straciłem przez ten czas :) czego nie zrobiłem, i doszedłem do wniosku, że to nie ma większego sensu. Serwery metina powstają i padają ta gra za rok albo dwa lata odejdzie w niepamięć.

Nie żałuję tego i nie mam zamiaru nigdy już do tego wracać.

Opublikowano

Czy ktoś mi może wytłumaczyć czemu tu game jest 2089 a nie 34k ???

Tu jest game 34k.

- Game 34k - załatane bez błędów i logów

r3ePj8E.png

Opublikowano

Nie to nie są pliczki Asceriusa, jest to mój niedokończony projekt. Pliczki nie były nigdy stawiane :) na betach było po 200+ graczy aktywnych. 

Pobieranie działa perfekcyjnie :)

Spoczko :)

Dajcie mi jeszcze 1h na skan .... bo niestety musiałem zrobić format PC i własnie instaluję antyvirusa, chyba, że ktoś wrzuci to podepnę.

Tak to chyba te :) miałem ich nie wrzucać, ale teraz zacząłem siedzieć w zarządzaniu bazami sklepów internetowych i zaawansowanym c++/c#/php/html/css/serwery rack,nas,/java :) poszedłem w 100% w ten kierunek za rok lecę do warszawy na szkolenia więc są mi nie potrzebne po prostu ;). Co do wiadomości priv, podawałem ci chyba numer telefonu, GG nie ma, e-maila też ogółem przez internet nie ma już ze mną kontaktu. 

Drugie info ! NIE DAJĘ VPS'ÓW GDYŻ SKOŃCZYŁEM Z METINEM :)

Niestety nie podawałeś mi kontaktu. Jeśli możesz to napisz mi na priv nr. Będe bardzo wdzięczny :) Hmm.. możesz mi napisać jeszcze co dokończyć to się czepię pliczków :)

Tak btw. to stawiasz flaszeczke :D

Pliki jak najbardziej polecam ! :)

Opublikowano

Tu jest game 34k.

tak to podaj mi liba co nie czyta txt  gdzie on jest???

gdzie jest skrypt startujacy liba w start.sh??

i czemu pong edytor pkazuje wersje 2089??

Opublikowano

:O Przez nieuwagę podałem nie te linki co potrzeba - Przepraszam z góry teraz pliki są poprawne .... 

Niestety leżę w łóżku z gorączką i przez nie uwagę dałem to co nie trzeba.

Jeszcze raz przepraszam.

Opublikowano

Nie to nie jest EveroS, to nie są żadne z moich dotychczasowych plików. Całkowicie inny projekt, a po 2. Everos był na 2k89_M :) a to jest 34k

Dałem niestety złe linki bo te i te zaczynały się na A i dałem złe ale już poprawione :) Za chwile wrzucam skan.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...