Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Destivia.eu Start jutro godz: 20:00 ! [Dedyk] [Medium]

Destivia

Zawitasz na starcie?  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zawitasz na starcie?

• Tak.
      57
    • Nie bardzo.
      14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Informacje serwerowe"

Strona główna:

destivia.eu

Rejestracja otwarta:

http://destivia.eu/?page=account&subpage=register

Forum serwera:

forum.destivia.eu

TeamSpeak3:

Na stronie głównej oraz forum

Klient już dostępny 1# hosting klienta:

xxx

Już nie długo będę kolejne.

Start serwera równo o 20:00 Jutro !

Dodaj skan. /2h

Jeżeli nie możesz napisać do mnie przez blokadę, masz tutaj moje gg: 11054613 wyślij mi tam skan :)

Opublikowano

Zapraszamy na forum/ts, klient do pobrania na stronie głównej.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Do 17:20 klient na innym hostingu !!!

24790528697226300755.png

Opublikowano

Czy pet na start został usunięty ? jeśli tak to niestety nie zawitam gdyż pet daje ogromną przewagę i to taką naprawde ogromną nie licząc kostiumów itp

Opublikowano

Czy pet na start został usunięty ? jeśli tak to niestety nie zawitam gdyż pet daje ogromną przewagę i to taką naprawde ogromną nie licząc kostiumów itp

Pet został usunięty gdyż była ankieta dla graczy, większość zagłosowała aby go usunąć.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Pet został usunięty gdyż była ankieta dla graczy, większość zagłosowała aby go usunąć.

większość? widziałąm na forum ankiete 2 na tak 2 nie 2 nie wiem, w czym sami isowcy głosowali na tak...

jeśli zależy wam na graczach proponuje go jednak dodać

Opublikowano

Jaka k***a większość? p******** tą demokracje dla debili. Jak sie zmówi ileś osób i zagłosuje to gówno ta ankieta daje.  Bez peta to p******e granie tutaj. Tak to chociaż miałem jakiś start a bez niego nie ma sensu. Może inny serwer startuje bo skoro kasujecie peta to ja i kilka osób nie zawita ponownie.

Opublikowano

Jaka k***a większość? p******** tą demokracje dla debili. Jak sie zmówi ileś osób i zagłosuje to gówno ta ankieta daje.  Bez peta to p******e granie tutaj. Tak to chociaż miałem jakiś start a bez niego nie ma sensu. Może inny serwer startuje bo skoro kasujecie peta to ja i kilka osób nie zawita ponownie.

Zauważyłem bulwersy  i pet jednak zostaję, aby nie było że serwer pod IS. :)

2# Hosting klienta: 

xxx

Zapraszamy na ts xxx

24790528697226300755.png

Opublikowano

Czy usunięte są bonusy typu dodatkowa mana czy też yangi/exp ?

Kupony w is dajcie 100 sm za 101 SM gdyż osoby co miały multikonta będą mieli ich nieskonczość za darmo

Opublikowano

Czy usunięte są bonusy typu dodatkowa mana czy też yangi/exp ?

Tylko mana została usunięta.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Ogólnie serwer jest bardzo ciekawy i na dłużej, bo Administracja się nim interesuje i go ogarnia, oraz planuje jego przyszłości.

Wracając do Teamu - osobiście miałem możliwość rozmowy z Właścicielem serwera i wydaje się bardzo ogarniętym człowiekiem, który wie co robi.

Prezentacja również jest bardzo ładna i estetycznie wykonana. Ze względy na Administrację serwera mogę śmiało polecić.

Opublikowano

Ogólnie serwer jest bardzo ciekawy i na dłużej, bo Administracja się nim interesuje i go ogarnia, oraz planuje jego przyszłości.

Wracając do Teamu - osobiście miałem możliwość rozmowy z Właścicielem serwera i wydaje się bardzo ogarniętym człowiekiem, który wie co robi.

Prezentacja również jest bardzo ładna i estetycznie wykonana. Ze względy na Administrację serwera mogę śmiało polecić.

Zapłacili ci żebyś tak napisał? Asfen aka Destro możesz polecić i planuje go na przyszłość? jego ostatnie serwery exoria 3h, exoria v2 5 dni, nelium2 czy coś takiego kilka godzin, destivia też mało, zwieje po kilku dniach :)

Opublikowano

Zauważyłem bulwersy  i pet jednak zostaję, aby nie było że serwer pod IS. :)

2# Hosting klienta: 

xxx

Zapraszamy na ts xxx

Nie podajemy adresów TS3!

Dodaj skan klienta, czas do 20.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

#Dodaliśmy drop szkatułek z ulepszaczami do metinów !

24790528697226300755.png

Opublikowano

Macie Jakieś Reklamy większe ?

Mają reklame u Asfena na kanale XDDDD

Boże nie wiem jak ktoś może tu grać , odradzam każdemu nawet największemu wrogowi xD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Mają reklame u Asfena na kanale XDDDD

Boże nie wiem jak ktoś może tu grać , odradzam każdemu nawet największemu wrogowi xD

weezy luj glupi w c**j 

24790528697226300755.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...