Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Destivia.eu Start jutro godz: 20:00 ! [Dedyk] [Medium]

Destivia

Zawitasz na starcie?  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zawitasz na starcie?

• Tak.
      57
    • Nie bardzo.
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer wydaje sie ok. Wbije i jak nie bedzie tego samego co na innych gownach co startowaly w ostatnim czasie to zostane. 

btw. jak wykupujecie u kogos reklame to lepiej zeby nagrywal serie, bo te prezentacje na kanalach nie przyciagaja graczy, przynajmiej mnie by nie przyciagnely :D

Tak są również serię u tych YouTuberów także spokojnie, filmiki z serwera będą.

24790528697226300755.png

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

XDDD

wbije napewno ale asfen XDDD xD xD XDXDDXDXDXXDD

Nie wiem co do mnie masz, lecz możesz napisać na PW lub forum.

Nie chcesz nie graj nikt ci nie każę

Klient będzie do 19:00

yy2ths.jpg

24790528697226300755.png

Opublikowano

yy2ths.jpg

o co ci biega

kto sponsor?

dobry punkt 10/10   na 101% zawitam

- Użytkownik może handlować kontami, czy przedmiotami między graczami i serwerami.

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

Klient już dostępny 1# hosting klienta:

xxx

Już nie długo będę kolejne.

pierw za słownik, a później za serwery patolo!! '' nie długo '' LOL 4 klasa podstawówki nie robi takich błędów nawet.

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

Piękna prezentacja, staramy się jak widać ! :) Serie, zapowiedzi już są wykupione jak i widać nie które zapowiedzi u nie których youtoberów. Wszystkie bugi mam nadzieję, że zostaną wyeliminowane albo większość. Serwer na prawdę ma potencjał nic tylko wbijać ^^:D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

yy2ths.jpg

Pewnie to, że to padnie w dniu startu serwera :D

Znów po paru h od startu się poddasz i zwiejesz i zaczniesz robić nowy serwer palancie :D

Żal typa ale jutro zobaczycie, ze mam racje :))

Asfen = Katastrofa nie serwer.

Sami sie przekonacie jutro,pozdro.

Nie polecam.

Opublikowano

Zobaczymy czy padnie, chłopie spamujesz w prezentacji idź na swój serwer zajmij się nim a nie spamisz, skoro jesteś taka przepowiednia to się okaże jutro czy padnie, oczywiście zapraszamy jutro o 20:00 + na Live z startu u Buliona + zapraszamy na forum.destivia.eu :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Taka mała rada. Jeśli macie clientmastera czy jak to się tam zwie , niech tego clienta dobrze zrobi bo jest wirus ... Ja wiem wiem , że powiecie , że to nie groźny ale ja mam orgilnalnego płatnego antywirusa i skoro wykrywa go i usuwa all pliki to coś nie teges :(

Szkoda bo fajny priv a chciałabym pograć :(

L7VaIos.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...