Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Destivia.eu Start jutro godz: 20:00 ! [Dedyk] [Medium]

Destivia

Zawitasz na starcie?  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zawitasz na starcie?

• Tak.
      57
    • Nie bardzo.
      14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

elegancko, czekam z niecierpliwością na ten serwer, jestem aktywny na forum więc wiem co się dzieje, zapowiada się pięknie, oby tylko była dobra reklama.

PS: Zmieńcie w F.A.Q. czas czytania medali z 2h na 30min.

28l9aaa.png

Opublikowano

elegancko, czekam z niecierpliwością na ten serwer, jestem aktywny na forum więc wiem co się dzieje, zapowiada się pięknie, oby tylko była dobra reklama.

PS: Zmieńcie w F.A.Q. czas czytania medali z 2h na 30min.

Okej już poprawione.

Zapraszamy na nasze forum:

forum.destivia.eu

Do 21:00 będzie klient już dostępny.

Rejestracja jest już otwarta, można się rejestrować.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Widzimy się jutro o 20:00 na serwerze :D 

24790528697226300755.png

Opublikowano

Serwer się fajnie zapowiada, ale mam 2 pytania:

1) ile osób przwidujecie na start?

2) skąd bronie na 30 lvl i KU jak często dropi z metinów?

1. Ciężko określić będziemy zadowoleni z 350/400, gdyż jak wiadomo teraz ciężko przez ravie, oczywiście mamy reklamy + serię u YouTuberów.

2. Besty z jednego Besta po 2 bronie także o to jest lajtowo, no z każdego metina 2/3 KU.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Klient pojawi się dziś o godzinie 21:00

24790528697226300755.png

Opublikowano

No, serwer spoko.

Ale według mnie runy powinny trwać trochę dłużej zważywszy na to, że aby nazbierać 50 tych niebieskich "rzeczy" potrzeba sporo czasu, chyba że drop tego został trochę zwiększony, np z bossów i metków po 3szt. Ale to i tak krótko, bo 30min...to nic :D

Opublikowano

No, serwer spoko.

Ale według mnie runy powinny trwać trochę dłużej zważywszy na to, że aby nazbierać 50 tych niebieskich "rzeczy" potrzeba sporo czasu, chyba że drop tego został trochę zwiększony, np z bossów i metków po 3szt. Ale to i tak krótko, bo 30min...to nic :D

Cor Draconisy dropią z Mobów także dosyć często, runy to taki mały dodatek np expisz sobie dodaje ci to dodatkowe bonusy przy expieniu.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Cor Draconisy dropią z Mobów także dosyć często, runy to taki mały dodatek np expisz sobie dodaje ci to dodatkowe bonusy przy expieniu.

Mogłyby dropić odrazu do eq + te skrzynki serwerowe do eq, chyba że już coś takiego jest :)

Opublikowano

Mogłyby dropić odrazu do eq + te skrzynki serwerowe do eq, chyba że już coś takiego jest :)

Dropią do EQ, skrzynki będą dropiły na ziemię.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Serwer wydaje sie ok. Wbije i jak nie bedzie tego samego co na innych gownach co startowaly w ostatnim czasie to zostane. 
btw. jak wykupujecie u kogos reklame to lepiej zeby nagrywal serie, bo te prezentacje na kanalach nie przyciagaja graczy, przynajmiej mnie by nie przyciagnely :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...