Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki projekt i to na forum mpc? Przecież to nie możliwe. Trolling, fake albo przeróbka jakiegoś koreańskiego opensource.

Ten changelog też wygląda podejrzanie. Doskonale wiem ile czasu schodzi z pisaniem dobrej jakości kodu a tym bardziej napisaniem przyzwoitego silnika dla systemu klient-serwer.

Dodatkowo: coś cicho o was w sieci, nie wierzę, żeby gimbaza z mpc była tak wyjątkowa, ze to akurat ich postanowiliście zaszczycić tą informacją. Kiedy ja rozgłaszałem projekt to po moim tournée po różnych forach google wpadało w ocipienie na hasło 'PGR Online'. Wasze MoS, jeśli oczywiście istnieje, jest przykryte przez jakąś starą gierkę. Grafiki, które tu zaprezentowaliście nie istnieją w żadnym innym miejscu. Ktoś, kto chce się pochwalić swoim projektem po prostu tak nie robi...

Anyway... nice try ;)

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

FrozenShade jak zawsze   dobitne podsumowanie :) 

syg.png

www.epicwargame.com 

Projekt klasycznej  przeglądarka gry strategicznej  opartej o świat Rycerzy, Orków i  Barbarzyńców 

Zapraszamy do śledzenia postępów nad  grą na  naszym Fanpagu

Opublikowano

@Mroczeks to akurat nie jest idiotyzm, znam ludzi, którzy w projekty inwestowali mniejsze lub większe pieniądze. Po prostu TEN KONKRETNY projekt to zwykły fake. Argumenty podałem.

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

mógłby się zwrócić gdyby to nie była kolejna podróbka, ile razy miesięcznie powstają podróbki gier, a ile z nich coś osiąga? prawie żadna.

dzis w nocy..

Opublikowano

Frozen jednak nadal myślę że to idiotyzmGościu sobię ubzdurał źe wydał na projekt 12k a nawet nie zrobił go.Po co on to w ogóle udostępnia to?

Opublikowano

Na poważnie ;)

Wydałem już ponad 12000 zł (tym mogę się podzielić), a szacunkowe koszty zwrotne po udanym starcie 80k.

a możesz się podzielić  tym wzorem  do szacowanie    abyśmy  my również mogli  sobie obliczać ile  zainwestować  aby  oszacować ile się zarobi 

jak na wydane ponad 12K  to  relatywnie  wielkie  G widać z  tej kasy :)  

Skoro  czytam przechwałki o Grafiku z HeroZero to zapewne macie jakieś postacie itemy  backgroundy a  w zapowiedzi  nic nie widać jedynie  nędzny scrin z internetową grafą.

Trudno pomyśleć, że jedna osoba zrobiła do dnia dzisiejszego tyle pracy

związanego z tym projektem. 

tyle  tzn  ile ?  

syg.png

www.epicwargame.com 

Projekt klasycznej  przeglądarka gry strategicznej  opartej o świat Rycerzy, Orków i  Barbarzyńców 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSaveti człowiek co ty w ogóle piszesz..

ten projekt nie istnieje grafika jest ściągnięta z neta a autor ma bana ...

spamuje   aby  mieć  chociaż 1 pościka więcej :]  w końcu tutaj  liczba postów  i tych chory  punkcików  jest sprawą  honoru dla większości gimbów...

"Projekt"    szybciej zdechł  niż  się spodziewałem  bo przez  myśl mi nie przeszło  że   by coś z  tego wyszło  tak jak było  pisane  wyżej  skończyło  się na marzeniach i bujnej wyobraźni 

syg.png

www.epicwargame.com 

Opublikowano

spamuje   aby  mieć  chociaż 1 pościka więcej :]  w końcu tutaj  liczba postów  i tych chory  punkcików  jest sprawą  honoru dla większości gimbów...

"Projekt"    szybciej zdechł  niż  się spodziewałem  bo przez  myśl mi nie przeszło  że   by coś z  tego wyszło  tak jak było  pisane  wyżej  skończyło  się na marzeniach i bujnej wyobraźni 

Uważasz, że jestem gimbem ? Znasz mnie człowieku ?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSaveti człowiek co ty w ogóle piszesz..

ten projekt nie istnieje grafika jest ściągnięta z neta a autor ma bana ...

@Cristo. człowieku co ty w ogóle piszesz?

Teraz udajesz człowieka, która zna Damiana.

Sam pisałem z Damianem i miałem zostać jego grafikiem oraz miałem być w Supporcie.

Z powodu, że dostał bana urwał nam się kontakt.

@Evaneth jeżeli z Damianem coś w ogóle robisz proszę o kontakt na Pw.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...