Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Psycho-Pass

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LOL

Najnowszy odcinek jest niesamowity. Tyle krwi i pokazanie epickości antagonisty :O

Denerwuje mnie powoli te biuro, na przykładzie czwartego odcinka i trzeciej dywizji, co oni zrobili! Nie mogę w to uwierzyć.

No i autor chyba nie lubi niektórych postaci, bo to druga "ważniejsza" postać, która umarła.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Mnie tylko zastanawia, czemu nikt nie chce usunąć protegowanej Tsunemori? To jest takie drewno pozbawione mózgu, że aż szok. Wiedza typowo oparta na schematach razem z narzuconym sposobem postępowania. Boże, tak złej postaci dawno nie widziałem.

Opublikowano

Mnie tylko zastanawia, czemu nikt nie chce usunąć protegowanej Tsunemori? To jest takie drewno pozbawione mózgu, że aż szok. Wiedza typowo oparta na schematach razem z narzuconym sposobem postępowania. Boże, tak złej postaci dawno nie widziałem.

Bo takimi łatwo się rządzi. :D

Słaby przeciwnik to żaden przeciwnik, wręcz można go przerobić na przyjaciela, ja coś czuję, że dla niej będzie poświęcone jakieś wydarzenie związane z jej koleżanką, która ją wybawi, czy coś w tym stylu i nagle się nawróci i pobierze update brain.exe.

No o ile wcześniej nie umrze xD

Tak co do 2 serii, to zabicie staruszka i pozbycie się upartego ex komisarza to był ich strzał w kolano.

Seria straciła swój klimat, niczym nie próbują zaskakiwać i wszystko jest robione szablonowo, byleby się sprzedało.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ale ona właśnie kwestionuje każdą decyzję, która nie jest podręcznikowa... Nawet została przez głównodowodzącą odsunięta. W podręczniku nie napisali, jak ma się zachować przy masowych eliminacjach, i zaczyna panikować. Postać albo nieprzemyślana, albo czeka nas wielki zwrot akcji polegający na jej zmianie. Reszta jak najbardziej na plus. Szkoda mi tylko tej drugiej inspektor.

Opublikowano

Słaby przeciwnik to żaden przeciwnik, wręcz można go przerobić na przyjaciela, ja coś czuję, że dla niej będzie poświęcone jakieś wydarzenie związane z jej koleżanką, która ją wybawi, czy coś w tym stylu i nagle się nawróci i pobierze update brain.exe.

No o ile wcześniej nie umrze xD

Tak co do 2 serii, to zabicie staruszka i pozbycie się upartego ex komisarza to był ich strzał w kolano.

Seria straciła swój klimat, niczym nie próbują zaskakiwać i wszystko jest robione szablonowo, byleby się sprzedało.

To się dopiero rozwija, ja wierzę, że druga seria zdobędzie 10/10 :D

I jak to niczym nie próbują zaskakiwać, mnie zaskoczyli ;_;

QtiV6xY.gif

Opublikowano

I jak to niczym nie próbują zaskakiwać, mnie zaskoczyli ;_;

Chyba tym, że WC nie oznaczało skrótu od toalety. :P

Zobaczymy co będzie dalej, ale ta seria jest zdecydowanie za krótka, żeby mogli sobie pozwolić na taki długi start, odcinki są fajne, ale nie porywają.

436951440626370320491.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po 6 odcinku uważam, że Kougami to Kamui. Pls, ten moment, kiedy mu kaptur zwiał i została pokazana blizna, a Akane sobie tego egzekutora jako Kougamiego wyobraziła ;_;

TAKIE SPOILERY

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Po 6 odcinku uważam, że Kougami to Kamui. Pls, ten moment, kiedy mu kaptur zwiał i została pokazana blizna, a Akane sobie tego egzekutora jako Kougamiego wyobraziła ;_;

TAKIE SPOILERY

Niby i tak, ale była też mowa, że Kougamiego zabił egzekutor. Przynajmniej tak wynikało z rozmowy.(chyba że przekład zły był)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Głupia siksa doigrała się w końcu. Ale ten zwrot akcji? Mam nadzieje, że nie zrobią filmu z kougamim jako kontynuację, bo to już będzie wielkim spojlerem.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Po 1 sezonie, od razu się zabrałem za 2. Mega anime! Do ulubionych ;) W niektórych wątkach trochę się pogubiłem ale naprawdę bardzo fajnie się oglądało. 

Krew, tajemnice, psychologiczne, akcja (chciałbym więcej), kreska, fabuła super.

Opublikowano

Widziałem parę dni temu ostatni odcinek, a więc warto może skomentować drugi sezon.

Według mnie był kreatywny, powstał inny motyw i pojawili się inni bohaterowie. Bardzo podoba mi się po raz kolejny ilość śmierci w ciągu tego anime ;d

Końcówki na początku nie ogarnąłem, bo

U wot m8, jakim cudem ta baba żyje?!

ale już wszystko wiem, po paru minutach się zorientowałem o co chodzi xDD

Któregoś stycznia (początek, bodajże 9) ma wyjść kinówka, która wszystko zakończy (liczę na Kougamiego) ;p

Podsumowując obie serie zasługują na obejrzenie, w mojej ocenie jest to 10/10, ponieważ żaden odcinek mnie nie znudził ani zirytował ;p 

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...