Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DGCraft

Sebastian977

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kicha hmmm moze i DeQ był założycielem ale to wlasnie dzieki niemu z 400 osob zostalo 70 jak on to powiedział :) Wiesz dobrze ze pan szanowny DEQUK robił edycje co miesiąc ponieważ nie potrafił na serwer wprowadzić utrudnienia i po miesiącu czasu przygotowywał nowe edycje :) az wkońcu z tych 400 graczy zaczeło robić się mniej gdyż nie podobało im się ze pan DEQ co chwile robił nowe edycje ledwo sie jedna zaczeła a już kolejna. Subtelny że tak powiem zaczynał od 0. Po zaprzestaniu współpracy z panem DEQ jak wiemy rozdzielili sie na osobne serwery każdy z nich miał swój i jak można zauważyć to gdy Subtelny i DeQ wystartowali ze swoimi serwerami po rozdzieleniu To Subtelny i tak Miał więcej graczy niz Pan DeQ co było widać Serwer Suba 200/200 serwer DeQ 20/200  różnica jak widać jest :) 

A Panie DeQ skoro to niby dzięki tobie było tych 400 Graczy na DGCraft to skoro miałeś swój serwer to czemu tych 400 graczy nie poszlo na twój serwer hmm ? Przecież to niby dzieki tobie tylu graczy było i dziwne ze u ciebie nikt z tych 400 osób nie grał  :) Pytanie Dlaczego nie grał ? Otórz odpowiedź jest prosta boś pan nie umiał zrobić serwera kazda pana edycja na swoim serwerze to byla jedna wielka klapa 0 dokładnosci w przygotowaniu 0 ogarnietych permisji a co najlepsze to nawet nie potrafiles ustawić cuboidów na czas. Wiec Wniosek jest Taki Ze nie umiesz się pogodzić z Tym Ze Subtelny  jest o wiele lepszy od Ciebie i ze potrafi robić lepiej serwery i programowac niż ty :)
Ubolewasz nad tym ze on potrafił się wybić i zrobic lepszy serwer niż ty, a ty niestety odniosłeś klęskę i upadłeś gorzej niz serwer 20 slotowy :) Dziekuje Za Uwage :)

<strong><span style="font-size:20px;">Posty : <span style="color:#008000;">50</span> :: <span style="color:#008000;">100</span> :: </span></strong>

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kicha hmmm moze i DeQ był założycielem ale to wlasnie dzieki niemu z 400 osob zostalo 70 jak on to powiedział :) Wiesz dobrze ze pan szanowny DEQUK robił edycje co miesiąc ponieważ nie potrafił na serwer wprowadzić utrudnienia i po miesiącu czasu przygotowywał nowe edycje :) az wkońcu z tych 400 graczy zaczeło robić się mniej gdyż nie podobało im się ze pan DEQ co chwile robił nowe edycje ledwo sie jedna zaczeła a już kolejna. Subtelny że tak powiem zaczynał od 0. Po zaprzestaniu współpracy z panem DEQ jak wiemy rozdzielili sie na osobne serwery każdy z nich miał swój i jak można zauważyć to gdy Subtelny i DeQ wystartowali ze swoimi serwerami po rozdzieleniu To Subtelny i tak Miał więcej graczy niz Pan DeQ co było widać Serwer Suba 200/200 serwer DeQ 20/200 różnica jak widać jest :)

A Panie DeQ skoro to niby dzięki tobie było tych 400 Graczy na DGCraft to skoro miałeś swój serwer to czemu tych 400 graczy nie poszlo na twój serwer hmm ? Przecież to niby dzieki tobie tylu graczy było i dziwne ze u ciebie nikt z tych 400 osób nie grał :) Pytanie Dlaczego nie grał ? Otórz odpowiedź jest prosta boś pan nie umiał zrobić serwera kazda pana edycja na swoim serwerze to byla jedna wielka klapa 0 dokładnosci w przygotowaniu 0 ogarnietych permisji a co najlepsze to nawet nie potrafiles ustawić cuboidów na czas. Wiec Wniosek jest Taki Ze nie umiesz się pogodzić z Tym Ze Subtelny jest o wiele lepszy od Ciebie i ze potrafi robić lepiej serwery i programowac niż ty :)

Ubolewasz nad tym ze on potrafił się wybić i zrobic lepszy serwer niż ty, a ty niestety odniosłeś klęskę i upadłeś gorzej niz serwer 20 slotowy :) Dziekuje Za Uwage :)

Jak odchodzilem bylo 400 osob, co zostalo teraz to widac. Jeden wielki serwer na hajs,moze dodacie do itemshopu admina za 50 zl?

Jak odchodzilem bylo 400 osob, co zostalo teraz to widac. Jeden wielki serwer na hajs,moze dodacie do itemshopu admina za 50 zl? Subtelny i programowanie? Haha, to wes sie popisal..., pluginy z neta sie nie licza ;)

Jak odchodzilem bylo 400 osob, co zostalo teraz to widac. Jeden wielki serwer na hajs,moze dodacie do itemshopu admina za 50 zl?

CAMDNAx.png

Opublikowano

Kicha hmmm moze i DeQ był założycielem ale to wlasnie dzieki niemu z 400 osob zostalo 70 jak on to powiedział :) Wiesz dobrze ze pan szanowny DEQUK robił edycje co miesiąc ponieważ nie potrafił na serwer wprowadzić utrudnienia i po miesiącu czasu przygotowywał nowe edycje :) az wkońcu z tych 400 graczy zaczeło robić się mniej gdyż nie podobało im się ze pan DEQ co chwile robił nowe edycje ledwo sie jedna zaczeła a już kolejna. Subtelny że tak powiem zaczynał od 0. Po zaprzestaniu współpracy z panem DEQ jak wiemy rozdzielili sie na osobne serwery każdy z nich miał swój i jak można zauważyć to gdy Subtelny i DeQ wystartowali ze swoimi serwerami po rozdzieleniu To Subtelny i tak Miał więcej graczy niz Pan DeQ co było widać Serwer Suba 200/200 serwer DeQ 20/200  różnica jak widać jest :) 

A Panie DeQ skoro to niby dzięki tobie było tych 400 Graczy na DGCraft to skoro miałeś swój serwer to czemu tych 400 graczy nie poszlo na twój serwer hmm ? Przecież to niby dzieki tobie tylu graczy było i dziwne ze u ciebie nikt z tych 400 osób nie grał   :) Pytanie Dlaczego nie grał ? Otórz odpowiedź jest prosta boś pan nie umiał zrobić serwera kazda pana edycja na swoim serwerze to byla jedna wielka klapa 0 dokładnosci w przygotowaniu 0 ogarnietych permisji a co najlepsze to nawet nie potrafiles ustawić cuboidów na czas. Wiec Wniosek jest Taki Ze nie umiesz się pogodzić z Tym Ze Subtelny  jest o wiele lepszy od Ciebie i ze potrafi robić lepiej serwery i programowac niż ty :)

A która nazwa jest znana bardziej? DGcraft czy Single block?

Co jak co, ale pisząc tyle uśmieszków pokazujesz, że na siłę chcesz uspokoić sytuację. To jest na prawdę żenujące, bo nie umiecie przyjmować krytyki. Nie chcę się rozpisywać, bo na rzeczy mało istotne nie tracę czasu tylko mówię jak jest. A to, że graczy macie, to inna sprawa, bo 10 latki bodajże nie wiedzą nawet co to plugin, więc grają bo jest gra.

Tyle w temacie.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Pisze Tyle uśmieszków bo jestem wesołą osobą :) a co do tego to DGCraft jest bardziej znany gdyż jest o wiele wiele lepszym serwerem niż serwer Pana DeQ który upadł bo pan DeQ nie umiał go zrobić :)  Kicha nie grałeś u DeQ na serwerze więc nie wiesz jak było :) max 80 graczy serwer wywaliło :) 2 edycje wczesniej brak permisji dla graczy a nawet dla Administracji Cuboidy nie poustawiane Brak czegokolwiek ani PVP ani Parkourów nic kompletnie nic ceny w sklepie w AdminShopie takie ze po 1 dniu sie grać odechciewa :) Ostatnio w Ciągu miesiąca 3 edycje miał pan DEQUK więc coś tu chyba nie tak :) U nas edycja minimum 4-5 miesięcy :)

Haha DeQ odchodziles i było 400 graczy? Dobry żart do kabaretu sie nadajesz hahaha:)  Ty odszedłeś to grało po 50-60 max., ciebie nie ma jest o wiele wiele więcej osób i gra po 100 osób w tygodniu a w weekendy po 160-170  :)  Przypomnij Sobie Panie DeQ'u jakie to pan Eventy Robił pod tytułem " 80 osób losowanie na GiftCoda" 80 osób na serwerze losowanie sie odbywa a tu pan deq podkłada osobę z Administracji swojego serwera wylosowując ją i daje jej Fikcyjnego GiftCoda żeby gracze myśleli ze Faktycznie było owe losowanie :)  Były owe twa takie Eventy jeden też na losowanie i sam przyszedłeś na losowanie pod Nickiem " Kocham Sing******* " i pisałeś żeby to ty żeby ciebie wylosować i sie nie pomylić żeby kogoś innego przypadkiem nie wylosować :) 

Tak więc Panie DeQ Pozdro Poćwicz dla Ciebie :)
Dziękuje I Tym akcentem Kończymy :) 

<strong><span style="font-size:20px;">Posty : <span style="color:#008000;">50</span> :: <span style="color:#008000;">100</span> :: </span></strong>

Opublikowano

Kiedy było u Was 170? Chyba pol roku temu na jakims otwarciu... Dzięki mnie ten serwer istnieje, jednak mozna żałować,ze go zrobilem,bo tak szybko sie zeszmacil ;) Jak przykro... To chyba nie pamietasz jak to było,bo jeszcze siedziales w nocniku wtedy. Mhm, ciekawe rzeczy dalej wypisujesz.. Tylko ja o nich pierwszy raz slysze ;) Prosze o dowody cwaniaku. Nie masz ich, to pokazuje jakim jesteś dzieciakiem, ktory sie boi porozmawiać na ts, tylko od razu banuje. To pokazujecie jaki macie bol dupy, pozatym nie musicie od mnie ciagle kopiować pomyslow. Od mojego odejścia nie wprowadziliscie nic ciekawego. Taka jest prawda, bolesna, ale niestety ;)

CAMDNAx.png

Opublikowano

hahahah do mnie mówisz Dzieciaku ? hahahah Chłopie ja mam prawie 20 Lat :) A ty ? 17 ? Moge ci przyprowadzić 20 osób które potwierdzą moją wersje i powiedzą kilka ciekawych słów na twój temat :) A na Ts'ie nie pogadamy z tobą gdyż tacy ludzie jak Ty którzy się mszczą za to ze ktoś zaczął robić serwer lepiej od ciebie  u nas nie mają wstępu takie osoby zakłamane jak Ty. Dzięki tobie istnieje ? Dzięki tobie to ten serwer z Edycji na Edycje graczy Tracił :) hahah :P 

Opublikowano

hahahah do mnie mówisz Dzieciaku ? hahahah Chłopie ja mam prawie 20 Lat :) A ty ? 17 ? Moge ci przyprowadzić 20 osób które potwierdzą moją wersje i powiedzą kilka ciekawych słów na twój temat :) A na Ts'ie nie pogadamy z tobą gdyż tacy ludzie jak Ty którzy się mszczą za to ze ktoś zaczął robić serwer lepiej od ciebie u nas nie mają wstępu takie osoby zakłamane jak Ty. Dzięki tobie istnieje ? Dzięki tobie to ten serwer z Edycji na Edycje graczy Tracił :) hahah :P

A wydaje mi sie ze masz 12, nie obrażajac 12 latkow. No to zapraszam te osoby tutaj na mpc do tematu, chce ich widzieć, dawaj. Raczej zyskiwal,a po moim odejaciu tylko regnes.

CAMDNAx.png

Opublikowano

To trochę ja się na ten temat wypowiem.

DeQ zniszczył DG tworząc co chwile nowe edycje z zupełnie bezsensownych powodów albo po prostu coś zrypał (znowu))

Wyrzuciłem go z DG kiedy na serwerze grało, hm.. 150 osób? Z czego przez 2 dni nie miałem dostępu do serwera więc nareklamował na DG singleblocka.

To ,że grało 400 graczy to było tylko moją zasługą gdyż załatwiłem reklamę u dużego youtubera a deq po prostu przypisuje sobie czyjeś zasługi.

Po starcie DG i Singleblock na obu grało po 50-70 graczy... czas zrobił co musiał, singleblock upadł z BRAKU GRACZY a DG nadal się trzyma i nie zamierzam upadać.

Przyznaje, patrzę na kasę i lubie jak leci strumieniami do mojego portfela ale to nie znaczy ,że wszystko wydaje tylko na swoje zachcianki. Zresztą dobrze jest jak hobby przynosi jakieś zyski i można się z czegoś utrzymywać, przecież nie będę wpieprzał gruz przez całe życie.

Do tego hejtują te osoby które straciły WSZYSTKO przez swoją głupotę (mam na myśli, deq)

Opublikowano

To trochę ja się na ten temat wypowiem.

DeQ zniszczył DG tworząc co chwile nowe edycje z zupełnie bezsensownych powodów albo po prostu coś zrypał (znowu))

Wyrzuciłem go z DG kiedy na serwerze grało, hm.. 150 osób? Z czego przez 2 dni nie miałem dostępu do serwera więc nareklamował na DG singleblocka.

To ,że grało 400 graczy to było tylko moją zasługą gdyż załatwiłem reklamę u dużego youtubera a deq po prostu przypisuje sobie czyjeś zasługi.

Po starcie DG i Singleblock na obu grało po 50-70 graczy... czas zrobił co musiał, singleblock upadł z BRAKU GRACZY a DG nadal się trzyma i nie zamierzam upadać.

Przyznaje, patrzę na kasę i lubie jak leci strumieniami do mojego portfela ale to nie znaczy ,że wszystko wydaje tylko na swoje zachcianki. Zresztą dobrze jest jak hobby przynosi jakieś zyski i można się z czegoś utrzymywać, przecież nie będę wpieprzał gruz przez całe życie.

Do tego hejtują te osoby które straciły WSZYSTKO przez swoją głupotę (mam na myśli, deq)

2 dni? Rozwsles mnie tym, ukradles nie tylko domene, gdzie nabywca domeny nie jesteś Ty, tylko ja, jak i moj panel, gdzie nazwa jest moj nick jak i byly moje dane. Nie moja wina,ze byly nowe edycję czesto jak Ty sie w ogóle nie zajmujesz serwerem i nie pomagasz tylko siedzisz na panelu i patrzysz ile kasy leci, co do tego sie przyznales. Każdy potwierdzi te słowa. A pozatym to ile graczy gra obecnie? 100 max? To pokazuje jak zniszczyles serwer.

2 dni? Rozwsles mnie tym, ukradles nie tylko domene, gdzie nabywca domeny nie jesteś Ty, tylko ja, jak i moj panel, gdzie nazwa jest moj nick jak i byly moje dane. Nie moja wina,ze byly nowe edycję czesto jak Ty sie w ogóle nie zajmujesz serwerem i nie pomagasz tylko siedzisz na panelu i patrzysz ile kasy leci, co do tego sie przyznales. Każdy potwierdzi te słowa. A pozatym to ile graczy gra obecnie? 100 max? To pokazuje jak zniszczyles serwer.

Przypisuje sobie zasługi? Gdyby nie moje prywatne pieniadze jak i na poczatek rozwoju serwera i na reklamy do list minecraft nie byłoby tego serwera dziś.

CAMDNAx.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszamy Jutro Wszystkich Gorąco na Event który odbedzie się o godzinie 19:00 Gorąco Zapraszamy i Liczymy na Waszą Obecność :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...