Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DGCraft

Sebastian977

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Gram na Tym serwerze juz od jakichś 8-9 Miesięcy i jest to jeden z najlepszych serwerów Skyblock jak dla mnie.

Serwer posiada Miłą i Ogarniętą Administracje która dba o porządek i aby każdy gracz czy to nowy czy to stale grający uzyskał odpowiedź w razie pytania oraz pomoc w razie jakiegokolwiek zaistniałego Problemu :)

Serwer naprawdę jest zrobiony na Poziomie i Profesjonalnie przygotowany powiem tak żę 0 Amatorszczyzny czysta Profeska :)

Polecam Serwer w 100% :) Jeśli niewierzysz wejdź sam i sie przekonaj na własnej skórze :)

<strong><span style="font-size:20px;">Posty : <span style="color:#008000;">50</span> :: <span style="color:#008000;">100</span> :: </span></strong>

Opublikowano

Serwer dla hajsu ;) Dziękuję, pozdrawiam. Właściciel wchodzi tylko i patrzy ile ma kasy na panelu.

Serwer nie jest dla hajsu, serwer jest robiony z pasją i dla Graczy :) Właściciel wchodzi na serwer jeśli jest jakaś usterka po to by ją naprawić :) btw a Ty Panie DeQUK miałeś okazje wykazać się z własnym serwerem ale coś panu nie wypaliło boś pan nie umiał serwera zrobić porządnie i po 6 miesiącach pan żeś upadł niżej niż serwer 20 slotowy :) Dziękuje Tyle w tym Temacie :)

<strong><span style="font-size:20px;">Posty : <span style="color:#008000;">50</span> :: <span style="color:#008000;">100</span> :: </span></strong>

Opublikowano

Serwer nie jest dla hajsu, serwer jest robiony z pasją i dla Graczy :) Właściciel wchodzi na serwer jeśli jest jakaś usterka po to by ją naprawić :) btw a Ty Panie DeQUK miałeś okazje wykazać się z własnym serwerem ale coś panu nie wypaliło boś pan nie umiał serwera zrobić porządnie i po 6 miesiącach pan żeś upadł niżej niż serwer 20 slotowy :) Dziękuje Tyle w tym Temacie :)

Chyba raczej masz na myśli tutaj pa$je. I serwera broni administrator, który nie ogarnia na serwerze podstawowych komend... Troche śmieszne,ale niestety prawdziwe. Serwer jest niestety tylko dla pieniędzy,aby właściciel latal sobie tylko do sklepu po Pepsi...

CAMDNAx.png

Opublikowano

Administrator który nie zna podstawowych komend ? hmmm gdybym nie znał to bym nie miał Administratora :) bronie serwera bo mówisz kłamstwa na jego temat.  A ty mówisz tak o serwerze tylko dlatego bo co ? bo ktoś potrafił zrobić lepszy serwer niż ty i więcej osiągnął od Ciebie ? 

Opublikowano

Administrator który nie zna podstawowych komend ? hmmm gdybym nie znał to bym nie miał Administratora :) bronie serwera bo mówisz kłamstwa na jego temat. A ty mówisz tak o serwerze tylko dlatego bo co ? bo ktoś potrafił zrobić lepszy serwer niż ty i więcej osiągnął od Ciebie ?

Ja stworzyłem ten serwer i teraz mogę tylko plakac jak ktoś mogl go tak zniszczyć i zrobic z szanowanego serwera wielki DGshit. Taka prawda, bolesna niestety. No i właśnie nie wiem jak Ty tam dostales admina, ile tam placisz za range? Klamstwa? Mówię prawde. Jestem zalozycielem to wiem najlepiej.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Ja stworzyłem ten serwer i teraz mogę tylko plakac jak ktoś mogl go tak zniszczyć i zrobic z szanowanego serwera wielki DGshit. Taka prawda, bolesna niestety. No i właśnie nie wiem jak Ty tam dostales admina, ile tam placisz za range? Klamstwa? Mówię prawde. Jestem zalozycielem to wiem najlepiej.

założycielem ? Ha ha ty chciałbyś nim być :) pragnę ci przypomniec że jak miałeś swój serwer i administracja ci nie płaciła to żeś wszystkich degradowal bo ci kasy nie wyslali. Przypomnę ci że nie potrafiłes zrobić serwera bo kto normalny robi edycję co miesiąc albo 2 tygodnie nie kto inny jak sam pan dequk :)

Opublikowano

założycielem ? Ha ha ty chciałbyś nim być :) pragnę ci przypomniec że jak miałeś swój serwer i administracja ci nie płaciła to żeś wszystkich degradowal bo ci kasy nie wyslali. Przypomnę ci że nie potrafiłes zrobić serwera bo kto normalny robi edycję co miesiąc albo 2 tygodnie nie kto inny jak sam pan dequk :)

No to dowaliles niezle ;) Dawno sie az tak nie usmialem ;) Ty to możesz mi jedynie buty czyścić.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Pozatym jak serwer zeszedl na hajs dla właściciela to odrazu widac jak spadla ilosc graczy z 400 do 70 obecnie. Same liczby juz to pokazuja....

CAMDNAx.png

Opublikowano

Osik, wszyscy wiemy, że server DG jest zrobiony pod kasę i nie ma sensu pisać, że tak nie jest. Sam byłes przy rozmowie jak Seba mówił ile to kasy nie ma, czy też chwalił się, że zarabia 3 razy więcej niż jego mama... Pamiętam, że wtedy byłeś Ty, ja i saczek.

DeQUK jest pierwszym właścicielem, stworzył go z Subtelnym, ale oczywiście na świecie złodziei nie mało i po kłótni Subek wszystko na siebie zmienił zabierając wszelkie praca DeQ.

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...