Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Słysze na odwrót w słuchawkach

Michal0009

Pytanie

Opublikowano

Witam, wczesniej miałem słuchawki z mikro itd Ogólnie gorszej firmy itd z funkcją stereo ale zniszczyłem je i zamieniłem na słuchawki Tracer Shark- TRS i problem jest taki ,że słuchawki grają po prostu na odwrót. Tzn prawa słuchawka gra jako lewa a lewa jako prawa w grach zwłaszcza w CS'ie słysze wszystko na odwrót. Niby moge tylko na głowie zmienić słuchawki stroną ale mikrofon jest przyczepiony i żeby go używać musze mieć założone tak ,że źle słychać. 

Wiem ,ze na 100% są jakieś rozwiązania programowe itd, więc jeżeli ktoś jest w stanie pomóc, to bardzo prosze nawet nie wiesz jak mi zalezy na tym. Pozdrawiam

Karta dzwiekowa: Realtek HD

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wejdź w ustawienia tych słuchawek (Stereo)(WŁAŚCIWOŚCI SŁUCHAWEK)  i przemień ustawienia tych słuchawek  z prawej na prawe ucho  a z lewej na lewe ucho.Pewnie w ustawieniach coś przestawiłeś. 

Opublikowano

Wybacz nie wiem czy to nie było nabicie bez sensownego postu, lecz niestety nie mam takich opcji. Uwierz mi gdyby to było takie hop-siup już dawno bym to zrobił bo co do infromatyki to ogarnięty jestem w miare. Jeżeli jest takie coś to pokaż na SSach dokładnie gdzie.

Opublikowano

Może te słuchawki po prostu takie są?

Sprawdź oznaczenia na słuchawkach (R - prawa, L - lewa)

Ja też mam tak dziko, że po lewej mikrofon i kabel..

Opublikowano

Tylko logika sama mówi za siebie skoro ten mikrofon tylko i wyłącznie w przód moge wyłozyć to ta strona z mikrofonem musi być lewa a prawa to prawa tyle ,ze jest problem bo na odwrót to działa a mikrofon jak wystawie to z tyłu głowy jest...... Sami spójrzcie Tracer Shark 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...