Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Słysze na odwrót w słuchawkach

Michal0009

Pytanie

Opublikowano

Witam, wczesniej miałem słuchawki z mikro itd Ogólnie gorszej firmy itd z funkcją stereo ale zniszczyłem je i zamieniłem na słuchawki Tracer Shark- TRS i problem jest taki ,że słuchawki grają po prostu na odwrót. Tzn prawa słuchawka gra jako lewa a lewa jako prawa w grach zwłaszcza w CS'ie słysze wszystko na odwrót. Niby moge tylko na głowie zmienić słuchawki stroną ale mikrofon jest przyczepiony i żeby go używać musze mieć założone tak ,że źle słychać. 

Wiem ,ze na 100% są jakieś rozwiązania programowe itd, więc jeżeli ktoś jest w stanie pomóc, to bardzo prosze nawet nie wiesz jak mi zalezy na tym. Pozdrawiam

Karta dzwiekowa: Realtek HD

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko logika sama mówi za siebie skoro ten mikrofon tylko i wyłącznie w przód moge wyłozyć to ta strona z mikrofonem musi być lewa a prawa to prawa tyle ,ze jest problem bo na odwrót to działa a mikrofon jak wystawie to z tyłu głowy jest...... Sami spójrzcie Tracer Shark 

Opublikowano

Wybacz nie wiem czy to nie było nabicie bez sensownego postu, lecz niestety nie mam takich opcji. Uwierz mi gdyby to było takie hop-siup już dawno bym to zrobił bo co do infromatyki to ogarnięty jestem w miare. Jeżeli jest takie coś to pokaż na SSach dokładnie gdzie.

Opublikowano

Może te słuchawki po prostu takie są?

Sprawdź oznaczenia na słuchawkach (R - prawa, L - lewa)

Ja też mam tak dziko, że po lewej mikrofon i kabel..

Opublikowano

Wejdź w ustawienia tych słuchawek (Stereo)(WŁAŚCIWOŚCI SŁUCHAWEK)  i przemień ustawienia tych słuchawek  z prawej na prawe ucho  a z lewej na lewe ucho.Pewnie w ustawieniach coś przestawiłeś. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...