Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwerek ;)

VetixGames

Typ...  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wasz ulubiony tryb gry :)

• Survival
      3
    • Survival + Gildie
      1
    • Survival + Hardcore
      0
    • MiniGames
      0
    • Freebuild
      1
    • Coś autorskiego
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na 40 slotów to nic nie zrobisz dobrego w tych czasach. Jedynie FB, czy prywatne KM się może utrzymają przy ilości graczy, ale z IS nic. Najlepiej jak byś dał coś autorskiego :)

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Kolejny taki temat ;/ Sorry, ale zamiast pytać się ludzi co chcą zrób to co Ty chcesz, a jak będzie na prawdę fajne to i innym się spodoba. To tak jakbyś spytał jaką chcecie zupę na obiad i wszyscy jednoznacznie powiedzieli, by pomidorową, a Ty nie powiedzmy nie lubisz pomidorowej. Rozwiązanie proste, zrób zupę, którą Ty lubisz, a inni się do niej podporządkowują, a nie Ty do innych :) Wiem, że przykład banalny, ale tylko to miałem w głowie, a co do tematu to stary dobry FreeBuild.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Najlepsze są serwery surivival na modach. Gdzie masz autorską paczkę jakiś fajnych znanych modów np : dartcraft ,industrialcraft itp. Taka seria by napewno się spodobała i miałbyś 40 slotów cały czas.

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...