Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 Demo - Problem z Net Framework

ORTOR4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Posiadam net Framework 4.5.1, instalowałem również 4.5.2, reinstalowałem grę i próbowałem ją naprawić przez Origin. Żaden z tych sposobów nie zadziałał. Jakieś inne pomysły?

Opublikowano

Posiadam net Framework 4.5.1, instalowałem również 4.5.2, reinstalowałem grę i próbowałem ją naprawić przez Origin. Żaden z tych sposobów nie zadziałał. Jakieś inne pomysły?

byc moze trzeba pobrac aktualizacje dla windows. Ja własnie pobieram i mam nadzieje ze to pomoze

235761444056892195480.gif

Opublikowano

To co zrobic ja nie mam najgorszego kompa ale super tez nie jest fifa 14 bez problemowo na wysokich leciała bez rzadnych scięć a teraz nawet nie moge odpalic demo co zrobic pomóżcie ????

Opublikowano

To co zrobic ja nie mam najgorszego kompa ale super tez nie jest fifa 14 bez problemowo na wysokich leciała bez rzadnych scięć a teraz nawet nie moge odpalic demo co zrobic pomóżcie ???C

Czytałem na zagranicznych forach to tam ludzie tez maja ten sam problem ;/  Trzeba czekać aż EA albo ktoś nie rozwiąże tego problemu. Mam nadzieje że jutro już wszystko będzie wiadome co zrobić

235761444056892195480.gif

Opublikowano

ten błąd dotyczy tego, że karty graficzne nie obsługują DX11. Tak przeczytałem gdzieś na zagranicznym forum, ale ile w tym jest prawdy? nie wiadomo. W moim przypadku jest to bardzo prawdopodobne, bo moja karta nie obsługuje właśnie DX11 i mam ten sam błąd co Wy.

Opublikowano

Witam mam tez ten problem ale poszukalem troche w necie i czy tu niechodzi o nasze karty graficzne ?  a dokladnie  czy są obslugiwane w pelni przez directx 11  gdzie szukalem tam znajduje sie ciagle cos o directx 11 moja gt 220m raczej nie jest obslugiwana wiec chyba pograne w tym roku już : D tak jak kolega wyzej napisal wiec to jest prawdopodobna przyczyna niestety

Opublikowano

Ja mam kompatybilne z DX 11 i mam zainstalowany DX 11 i i tak nie działa to nie tego wina jeszcze jest nadzieja że pogracie ;) PS : Ja mam ATI Radeon HD 4650 series i mam DX 11

Opublikowano

ten błąd dotyczy tego, że karty graficzne nie obsługują DX11. Tak przeczytałem gdzieś na zagranicznym forum, ale ile w tym jest prawdy? nie wiadomo. W moim przypadku jest to bardzo prawdopodobne, bo moja karta nie obsługuje właśnie DX11 i mam ten sam błąd co Wy.

Posiadam DirectX 11, gra mi nie działa.

Opublikowano

Posiadam DirectX 11, gra mi nie działa.

a posiadasz windowsa 64bit? Jak czytałem to ten błąd pojawia się wtedy kiedy grafa nie obsługuje DX11 albo kiedy nie ma się win 64bit, ale ile w tym jest prawdy nie wiadomo.. to mogą być tylko spekulacje, bo nawet nie ma oficjalnej odpowiedzi od EA dlaczego tak się dzieje :/

Opublikowano

a posiadasz windowsa 64bit? Jak czytałem to ten błąd pojawia się wtedy kiedy grafa nie obsługuje DX11 albo kiedy nie ma się win 64bit, ale ile w tym jest prawdy nie wiadomo.. to mogą być tylko spekulacje, bo nawet nie ma oficjalnej odpowiedzi od EA dlaczego tak się dzieje :/

Ja mam ATI Radeon HD 4650 Series Mam DX 11 i mam Windows x64bit i mi nie działa

Opublikowano

Jakby nie mial 64bit, to by nawet gry nie mógł ściągnąć.

P.S. Też mam ten sam problem, aktualizowałem framework'a, reinstalowałem i dalej to samo.

Opublikowano

Posiadam Windows 7 64-bitowy i kartę graficzną obsługującą DX 11.

Edit: Sposób kolegi działa.

Edit2: Niby sposób działa, lecz menu nie chce się załadować i wytwarzają się potężne lagi.

Opublikowano

Posiadam Windows 7 64-bitowy i kartę graficzną obsługującą DX 11.

Edit: Sposób kolegi działa.

Edit2: Niby sposób działa, lecz menu nie chce się załadować i wytwarzają się potężne lagi.

dokladnie mam to samo. Dalem edit dziala po tym jak wlaczylo fife nie po tym jak zaczelo lagowac moj blad 

Opublikowano

mi ten sposób w ogóle nie pomógł. Koledze niby się fifa uruchamia ale kompa mu tak zatnie, że tylko restart pomaga. No nic, trzeba pewnie będzie poczekać na łatkę od EA o ile będą mieli zamiar taką wypuścić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...