Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koszt Ultimate God Packa.

Hikaru.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyczerpał mi się limit, nie mam dostępu do gry ani Google. Więc ile w przybliżeniu wyjdzie koszt tej paczki na złote? ;d

Opublikowano

na allegro sprzedają to ludzie, którzy wygrali kod na godpacka w jakimś konkursie/turnieju.
to nie hi-rez sprzedaje tam godpacki.

Opublikowano

No chyba nie -.- Koleś nam kupuje za pomocą daopay ty mu podajesz kod do daopay a on tam dzwoni i leci pasek. Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj ;p

banneranim.gif

Opublikowano

no to może panie mądralo ty mu to następnym razem wytłumacz, bo jakoś 5 dni temu jeszcze nie miałeś pojęcia jak działa dotpay i pytałeś się o niego ludzi na forum, idiotyzm cebulaczkowy.

Opublikowano

Ty tez nie wykazujesz się zbytnio intelektem -.-

Po pierwsze to miałem z tym problem 5 sierpnia(To jest potwierdzenie mojego pierwszego zdania :) )

Po drugie to "no to może panie mądralo ty mu to następnym razem wytłumacz" Co mam wytłumaczyć? Pytał o cenę -.-

Po trzecie "dotpay"? Proszę Cię wyjdź. Nie posiadasz żadnych informacji na ten temat, a się wypowiadasz i w dodatku obrażasz.

"idiotyzm cebulaczkowy"  No właśnie widzę..

banneranim.gif

Opublikowano

Bez kłótni mi tu proszę :)

Godpack kosztuje 23,99 euro, na polskie 100,93 gr. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...