Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JEST DEMO FIFA 15!

BoniuPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem dno ponieważ bez wersji 64bitowej gra nie pójdzie a nikt nie BD kupował systemu na jakiś 11pilkarzy i zielony stadion pozdro

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Nie podoba mi się zbytnio ta FIFA. Bardzo dużo animacji ale są zbyt stuczne - jak piłkarz ustawia sobie piłkę to po chwili się "teleportuje" do tyłu. Średnio czuje przewagę w pace ale bardzo łatwo się przepycha innych. Podczas oddawania strzału czasami się piłkarz przewraca jak ktoś go popchnie. Nie wiem jak opisać bramkarzy - strzały finezyjne jak zwykle są OP. W końcu bramkarz ma jakieś animacji, jednak nie jest to zbalansowane. Często piłki odbijają się od jego ręki/nogi/brzucha i wpadają do bramki, w FIFIE 13/14 tego nie było. Bardzo ciężko strzelić bramkę z średniej odległości, gdyż tutaj mają przesadzony refleks.

/Jak na razie zbytnio bramki z główki nie wpadają. Jednak w tej fifie raczej już nie pogramy sobie takimi słabymi fizycznie napastnikami. Bardzo łatwo się przepycha zawodników oraz wygranie główek jest prawie nie możliwe (grałem 5 meczy - taki Hazard nawet nie umie podskoczyć czasami jak koło niego jest taki Silva)

/DIEGO COSTA OP W CH**.

Opublikowano

FIFA 15 DEMO- Plusy:

- Dużo mniejsze wymagania, niż podane wcześniej ( zero spadków fps poniżej 60)

- Gra jest dużo bardziej dynamiczna

- Łatwiejsze wykonywanie skillsów

- Animacje bramkarza

FIFA 15 DEMO- Minusy:

- Zbyt dużo animacji (ustawianie piłki etc. )

- Strzały z daleka nie wchodzą 

- Przepychanie zbyt OP (Messim nie da się solo przejść obrony)

- Bramkarz nie reaguje w wielu sytuacjach (szczególnie kiedy napastnik jest sam na sam z bramkarzem)

- Kompletny brak główek -.- (na 15 okazji, 0 goli z główki)

Opublikowano

FIFA 15 DEMO- Plusy:

- Dużo mniejsze wymagania, niż podane wcześniej ( zero spadków fps poniżej 60)

- Gra jest dużo bardziej dynamiczna

- Łatwiejsze wykonywanie skillsów

- Animacje bramkarza

FIFA 15 DEMO- Minusy:

- Zbyt dużo animacji (ustawianie piłki etc. )

- Strzały z daleka nie wchodzą 

- Przepychanie zbyt OP (Messim nie da się solo przejść obrony)

- Bramkarz nie reaguje w wielu sytuacjach (szczególnie kiedy napastnik jest sam na sam z bramkarzem)

- Kompletny brak główek -.- (na 15 okazji, 0 goli z główki)

Dlatego główki zostały zmienione na "PHYSICAL" (w FUT itp.). W 12/13/14 główki dawały ~60% na gola, tutaj zostało to zmienione i utrudnione.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Mi się podoba ta fifa podoba, ale jej minus jak dla mnie to sztuczność.. Te przepychanie jest pro, wziąłem Coste i każdego przepchnę. Jest to dziwne

Witam, daje Tobię lik'a ? Widocznie zasłużyłeś.

Opublikowano

Ja tam nie zamierzam grać w demo po co sobie nerwy psuć :D

Lepiej poczekać na finalną wersje.

12 prawdopodobnie będzie Web App więc będzie można zarabiać.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

O co chodzi z tym web app?

Opublikowano

O co chodzi z tym web app?

Web App to internetowa aplikacja umożliwiająca zarządzanie swoim klubem Ultimate Team, między innymi można dzięki niej sprzedawać zawodników, kupować paczki i edytować składy. Z tego co pamiętam, jest również wersja na Androida / iOS.

też macie takie postrzępione krawędzie na najwyższych detalach?

Osobiście nie mam.

Opublikowano

Web App to internetowa aplikacja umożliwiająca zarządzanie swoim klubem Ultimate Team, między innymi można dzięki niej sprzedawać zawodników, kupować paczki i edytować składy. Z tego co pamiętam, jest również wersja na Androida / iOS.

Osobiście nie mam.

u mnie jest coś takiego :/
Opublikowano

Moim zdaniem dno ponieważ bez wersji 64bitowej gra nie pójdzie a nikt nie BD kupował systemu na jakiś 11pilkarzy i zielony stadion pozdro

Ja mam 64 bit i działa bez problemu.

Opublikowano

W tamtym roku wszyscy narzekali, że Silnik Ignite ominie PC.

W tym roku, gdy już trafił jest to samo.

Mi silnik ignite w 14 lepiej się podobał xD

Ten w 15 jest dziwny.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Ja to kurczę sam nie wiem czy zamawiać. Fajnie się gra ale jakoś tak dziwnie.. Myślicie że finalna wersja będzie lepsza? Będziecie czekać do premiery i po premierze brać czy teraz?

Opublikowano

Ja to kurczę sam nie wiem czy zamawiać. Fajnie się gra ale jakoś tak dziwnie.. Myślicie że finalna wersja będzie lepsza? Będziecie czekać do premiery i po premierze brać czy teraz?

Mi średnio się podoba.

Może to przez to, że przyzwyczaiłem się do grafiki w FIFA 14.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Mi średnio się podoba.

Może to przez to, że przyzwyczaiłem się do grafiki w FIFA 14.

oni was chcieli kupic sama grafika , dlatego tak wszedzie jest pokazana ta trawa ze niby taka realna :D

Opublikowano

Dylemat teraz straszny.. Ja w 14 nie grałem więc dla mnie z 13 na 15 jest różnica tylko jakaś taka dziwna.. Może dlatego że do demo. Animacje ciut za długie na serio..

Opublikowano

Te animacje mnie zastanawiają... jak to będzie w UT, bo jak ktoś kto ogląda wszystkie powtórki (w F14) i będzie oglądał wszystkie te animacje ( ustawienia piłki etc.) to mecz będzie trwał 30min -.-

I tak jak czytam te komentarze, to dochodzę do wniosku że Polakom się nie dogodzi... Stary silnik-źle, nowy silnik- jeszcze gorzej (bo wymagania, które są naprawdę małe), nowości- źle, brak nowości- też narzekają. Płakać się chce jak to czytam :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...