Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego na Magika jest taki diss ?

JaJestemKuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiem jakiś tam mem żart czy coś ale pisanie że jeba.. małe dzieci i te pisanie że oddałbym wszystkie skoki za jeden magika. Wdg. mnie takie głupty piszą 12 latki którzy nie rozumieją jego tekstów albo są durni. Dla zmarłych naleźy się szacunek choćby nie wiem jacy byli za życia.

Opublikowano

Szczerze powiem że nigdy nie słyszałem ani nie widziałem tego typu tekstów. Sam może nie lubię tej osoby, ale go nie wyzywam. Mnie natomiast wkurza jak widzę ludzi, co to po filmie o paktofonice nagle stali się fanami tego zespołu, gadają jaki to Magik jest z*******y itp..

Opublikowano

Ponieważ gówniarzy w domach nie nauczyli, że należy mieć szacunek do zmarłych, do tego fejm na dzielni, można powiedzieć, że takie pokolenie zawistnych nerdów, mocnych w gębie w realu. ;)

Opublikowano

Rozumiem jakiś tam mem żart czy coś ale pisanie że jeba.. małe dzieci i te pisanie że oddałbym wszystkie skoki za jeden magika. Wdg. mnie takie głupty piszą 12 latki którzy nie rozumieją jego tekstów albo są durni. Dla zmarłych naleźy się szacunek choćby nie wiem jacy byli za życia.

Poprosze interpretacje dowolnych 5'ciu utwórów czarodzieja.
Opublikowano

dla nikogo, kto sobie po prostu od tak zmarł nie należy się odgórnie szacunek, tak samo, jak to, że ktoś jest starszy to nie oznacza, że mam go szanować bezwzględnie, co za pierdolenie ;) na szacunek trzeba sobie zasłużyć.

samobójstwo popełniają tylko słabi, jest to po prostu tchórzostwo i najprostsza droga, żeby uciec od problemów, które ma każdy człowiek na świecie.

a takie hejty na magika bo niezła beka jak gimby spinają dupe i go bronią, tak samo jest z janem pawłem 2 ^^

Opublikowano

Poproszę interpretacje dowolnych 5'ciu utwórów czarodzieja.

jestem bogiem - piotrek udowadnia swoja wiare..

plus i minus - najprawdopodobniej mial dyskleksje i nie rozroznia tych znakow..

nowiny - jak sama nazwa wskazuje, to sa nowiny z jego skamieliny..

ja to ja - zakazuje uzywac urzadzen kserujacych i drukujacych (gutenberg, po co zes ten druk wynalazl)..

gdyby - posluze sie tutaj cytatem "gdyby ryby tez glos mialy" mag w czasach mlodosci interesowal sie rybami, wegozami, haczykami, zylkami i wszystkim co zwiazanem z wedkowaniem. swoje uwielbienie do tych fascynujacych stworzen przedstawia razem ze swoim marzeniem zeby one zaczely gadac ludzkim glosem. szkoda ze zginal przed swietami, moze karp by do niego przemowil

Opublikowano

To było "Gdyby ryby głos też miały", jak już cytujesz to rób to bezbłędnie :)

Powiem tyle, nie obchodzą mnie gimby, które bronią Magika, albo "dissują" o ile w ogóle można to dissem nazwać. Nawijał fajnie, skoczył i się skończyło. Jego decyzja, ale dzieci nadal będą toczyć wojnę; dlaczego i jak długo spadał... Dajcie sobie spokój.

Opublikowano

dla nikogo, kto sobie po prostu od tak zmarł nie należy się odgórnie szacunek, tak samo, jak to, że ktoś jest starszy to nie oznacza, że mam go szanować bezwzględnie, co za pierdolenie ;) na szacunek trzeba sobie zasłużyć.

samobójstwo popełniają tylko słabi, jest to po prostu tchórzostwo i najprostsza droga, żeby uciec od problemów, które ma każdy człowiek na świecie.

a takie hejty na magika bo niezła beka jak gimby spinają dupe i go bronią, tak samo jest z janem pawłem 2 ^^

Co z janem pawłem 2 ? Przecież to był ktoś a nie kowalski.

Tak umierają tylko słabi i chorzy ale jak ktoś mi teraz powie ze on miał schizforenię to jebne głową w mur. Nawet nie wiecie co to schizofrenia i jak wygląda człowiek który ją ma. Magik miał depresje maniakalną (popadanie ze skrajnej radosci do depresjii. Sam kiedys tak miałem. Z*********E WYCZERPUJE ORGANIZM I PSYCHIKĘ i zazwyczaj kończy się samobójstwem. Skąd to wiem? Rahim kiedys gadal ze znajoma ktora sie takim czyms zajmuje powiedziala mu to kiedy on opisal zachowanie magika. Nie jestem gimbusem. Mam 18 lat choć czasem mam swoje jazdy. Magika (k44 i pfk) słucham od 4 lat.. wiem o magiku bardzo dużo ale troche juz pozapominalem ale moge se przypomniec. Szacunek jak chcesz. Ale raczej o zmarłych osobach źle się nie mówi..

szacunek dla ćpuna któremu się odkleiło od baki na tyle żeby osierocić swoje dziecko xdd

Palił kiedy odszedł od kalibra. Tułał się wtedy. Poczytaj sobie wywiad z joką i abradabem co mowili o marihuanie.

ja to ja - zakazuje uzywac urzadzen kserujacych i drukujacych (gutenberg, po co zes ten druk wynalazl)..

gdyby - posluze sie tutaj cytatem "gdyby ryby tez glos mialy" mag w czasach mlodosci interesowal sie rybami, wegozami, haczykami, zylkami i wszystkim co zwiazanem z wedkowaniem. swoje uwielbienie do tych fascynujacych stworzen przedstawia razem ze swoim marzeniem zeby one zaczely gadac ludzkim glosem. szkoda ze zginal przed swietami, moze karp by do niego przemowil

Jesteś debilem czy go udajesz ?

Opublikowano

Co z janem pawłem 2 ? Przecież to był ktoś a nie kowalski.

Tak umierają tylko słabi i chorzy ale jak ktoś mi teraz powie ze on miał schizforenię to jebne głową w mur. Nawet nie wiecie co to schizofrenia i jak wygląda człowiek który ją ma. Magik miał depresje maniakalną (popadanie ze skrajnej radosci do depresjii. Sam kiedys tak miałem. Z*********E WYCZERPUJE ORGANIZM I PSYCHIKĘ i zazwyczaj kończy się samobójstwem. Skąd to wiem? Rahim kiedys gadal ze znajoma ktora sie takim czyms zajmuje powiedziala mu to kiedy on opisal zachowanie magika. Nie jestem gimbusem. Mam 18 lat choć czasem mam swoje jazdy. Magika (k44 i pfk) słucham od 4 lat.. wiem o magiku bardzo dużo ale troche juz pozapominalem ale moge se przypomniec. Szacunek jak chcesz. Ale raczej o zmarłych osobach źle się nie mówi..

Palił kiedy odszedł od kalibra. Tułał się wtedy. Poczytaj sobie wywiad z joką i abradabem co mowili o marihuanie.

No kurcze, magik skoczył wielka szkoda ;_;

Also śmiesznie to brzmi, że masz 18 lat i od 4 lat słuchasz tych samych 4(5) albumów i w dodatku robisz poważny research nt. czarodzieja.

Opublikowano

No kurcze, magik skoczył wielka szkoda ;_;

Also śmiesznie to brzmi, że masz 18 lat i od 4 lat słuchasz tych samych 4(5) albumów i w dodatku robisz poważny research nt. czarodzieja.

Co nie mogę ? Czy go nie lubicie czy lubicie niech nie zniknie pamięć o nim. Nawet ostr powiedział: on potrafił takie rzeczy których my nie potrafimy do dziś.

A słucham jeszcze pokahontaz i rahima.

Poprosze interpretacje dowolnych 5'ciu utwórów czarodzieja.

Jestem Bogiem: Każdy jest bogiem czyli kowalem swego losu i panem swojego życia.

Nowiny- To akurat diss (chyba diss) na kaliber44 bo się posprzeczali o nie wiadomo co. Nikt nie wie

Resztę ciezko mi wytłumaczyć ale przekaz jest w tym napewno. Mechaniczna Pomarańcza, Tak jak telewizor, W peunej gotowości itp.

Opublikowano

Ty, a weź no się zapoznaj z terminem "interpretacja" bo to, co napisałeś to jest c**j.

Opublikowano

Nadal mam w głowie pytanie czemu ludzie hejtują magika. Wiem że mogą to być gimby którzy pierdolą głupoty że aż ręce załamywać lub nie czają jego tekstów i słuchają jakiś raperuf ktuszy maja flof jak szafa w ķącie -,-. I o co chodzi z janem pawłem 2 ? Mnie nauczono szacunku do tej osoby. Wielki polak który został sam bo wszyscy mu umarli ale żył bo był mocno wierzący.

Opublikowano

Co nie mogę ? Czy go nie lubicie czy lubicie niech nie zniknie pamięć o nim. Nawet ostr powiedział: on potrafił takie rzeczy których my nie potrafimy do dziś.

Jestem Bogiem: Każdy jest bogiem czyli kowalem swego losu i panem swojego życia.

Nowiny- To akurat diss (chyba diss) na kaliber44 bo się posprzeczali o nie wiadomo co. Nikt nie wie

Resztę ciezko mi wytłumaczyć ale przekaz jest w tym napewno. Mechaniczna Pomarańcza, Tak jak telewizor, W peunej gotowości itp.

Ja wierze w to, że magik potrafił wiele rzeczy, których ja nie potrafie. Przykładem tutaj może być chociażby umiejętność latania.
Opublikowano

Ja wierze w to, że magik potrafił wiele rzeczy, których ja nie potrafie. Przykładem tutaj może być chociażby umiejętność latania.

Myślałem że jesteś mądrym człowiekiem i chociaż nie obchodzi cię los magika ale tym postem udowodniłeś swoją mądrozdz

Opublikowano

nawet w swoim tekście wytłumaczył, http://scr.hu/1aaz/y9mp0

mechaniczna pomarańcza -> zapraszam na google, on opisuje samego siebie i uwaza ze jest podobny do glownego bohatera tej ksiazki

w peunej gotowosci -> nie ma magika

szkoda pisać

dzis w nocy..

Opublikowano

myslisz ze mi sie chce to czytac? powiec co ci nie pasuje zamiast napierdalac linkami

Dałem 1 link i mówisz że nawalam linkami ?? Dużo tego nie ma a przeczytać warto bo inaczej będziesz mówił o nim ćpun i skoczek.. Czas zmądrzeć. Oczywiście trzeba chcieć ale młodzież w tych czasach cóż..

Opublikowano

Dałem 1 link i mówisz że nawalam linkami ?? Dużo tego nie ma a przeczytać warto bo inaczej będziesz mówił o nim ćpun i skoczek.. Czas zmądrzeć. Oczywiście trzeba chcieć ale młodzież w tych czasach cóż..

ok, magik to j****y cpun i skoczek, teraz przynajmniej wiem ze to napisalem, ale jednak twoja interpretacja (3 kawalki w ciagu 4 lat zrozumianych, brawo) jest mistrzowska

dzis w nocy..

Opublikowano

A te kawałki to na szybko podawałem. Nie wgłębiałem się zbytnio..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...