Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FulcrumBot - Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 5200+ (2.7Ghz)

Ram: 3Gb

System: Windows 8.1 Pro 64 bit

K.Graficzna: NVIDIA GeForce 9600GT

Daj, bota do osobnego folderu nie trzymaj w tym samym, co lol i zobacz czy ruszy.

Nie udzielam pomocy na PW.

Opublikowano

Dałem bota do osobnego folderu, dalej to samo, nie włącza się

Edit: Pomyślałem że trzeba wyłączyć zaporę systemu windows ale dalej to samo, nie działa. AntyWirusa nie mam, który mógłby blokować program.

wCAZfSW.png

Opublikowano

Moim zdanim jest tak, że za mało ramu.

Musisz mieć przynajmniej 6 botów, a masz 3gb ramu a 1 bot zabiera około 520 mb. Może nie ale tak myślę.

Opublikowano

No cóż to muszę czekać na nowy sprzęt

Zna ktoś z was innego RefBota, który by mi działał albo chociaż "IP Farming bot" ? Szukałem trochę ale niektóre nie działają, potrzebuję Bola + skrypt soraki który testowałem i nie działa

wCAZfSW.png

Opublikowano

Nie działa? Tzn? Bo sciągnąłem wersję pod patch 4.6 cracked z Finn.lu, ta wersja także nie działa?

Fulcrum z tej strony waży 143KB, a F na patch 4.15 339KB... Coś mi tu nie gra...

Edit. Spróbowałem tego bota na patch 4.16. Non-stop bugsplaty.

Opublikowano

Nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo nie działa nawet ta którą dał o 16tej, owszem gry się wczytują i nie ma bugsplatów, ale boty nie przejmują punktów tylko stoją na środku mapy i biegają z jednego miejsca w drugie, przez co gra trwa w nieskończoność przy 500:500 pkt ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...