Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę grafikiem - Wersja 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BombWork okradł również i mnie, złożyłem na Niego donos, biorąc pod uwagę że to polska to pewnie za jakieś pół roku skończy się to sprawą, więc nie musisz mnie przekonywać że to złodziej bo ja to DOSKONALE WIEM. Tylko nie bardzo rozumiem dlaczego odniosłeś się z tym akurat do mnie, ja nie napisałem "TA OSOBA JEST NIEUCZCIWA", żebyśmy się jasno zrozumieli, ja napisałem że słyszałem o Tobie kilka złych opinii. Co do Jemilo, to nie wiem jakie tam są relację między Wami i wgl. mnie to nie interesuję, ale jeśli miałbym polecić pod względem jakości któregoś z Was dwóch, oczywiście i z całą świadomością czynu poleciłbym Ciebie, po prostu wybrałbym mniejsze zło.

Moja opinia "nie polecam" ma miejsce dlatego, że ja jako "kupiec" nigdy nie kupił bym towaru od kogoś o kim usłyszałem np. 5 negatywnych rekomendacji, a ani jednej dobrej - tak w Twoim przypadku było, także wybacz.

Złożyłem donos xD ja pierd.. xD wyjdz

@topic

Polecam Kurzla wiadomo że psuedo-metinowi-graficy mają bol dupy bo jak Kurlz robił grafikę dla serwerów metina to oni nie wiedzili co to jest a jeszczą chcą go oczerniać że robi swoję strone na podstawie ich xD No beka grana.

Opublikowano

A ja wypowiem się w tym temacie, polecę konkurenta gdyż podobają mi się co niektóre prace wykonane przez niego.

Stylistycznie jest nawet fajnie pomimo, że niekiedy totalnie się nie chce i widać takie niedociągnięcia, ale jak wiadome każdy popełnia błędy.

Jeżeli chodzi o kopiowanie prac, to niestety klient pan. Mówi że chce wygląd taki jak Nestoria, to Kurlz robi dla Cradosa podobny styl.

Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...